ترکیب آب و شکر؛ از قند ایرانی تا قهند هندی
کله قند در ایران پس از شکسته شدن و تبدیل به قند حبه با چای یا قهوه تلخ مصرف میشود، اما این شیرینی در هند به شکلهای حیوانات و بناهای مختلف دیده میشود.
_ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: ترکیب آب و شکر که در ایران کله قند میشود در برخی شهرهای هند به شکلهای حیوانات و بناهای مختلف قهند یا کلانی نامیده میشود.
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3383512_914.mp4"]
اسب، فیل، خروس، حیوانات دیگر و بناهای گوناگون اشکالی هستند که هندیها از شکر درست میکنند.
این اشکال، یک نوع شیرینی است که نه با چای بلکه بعنوان یک میان وعده مصرف میشود.
بچهها در بازیهای کودکانه خود نیز از آن بهره میبرند.
در کشورمان کله قند پس از شکسته شدن و تبدیل به قند حبه با چای یا قهوه تلخ مصرف میشود. ما البته بیشتر در گذشته آنرا به همدیگر هدیه میدادیم هندیها هم این قهندها را به هم اهدا میکنند.
کله قند الان بیشتر در سفرههای عقد ما خودنمایی میکند.
خانوادههای هندو مذهب هم در جشنها و مراسم دینی از این شیرینی بیشتر استفاده میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *