صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاربردی کردن تحقیقات و پژوهش‌ها در حل مشکلات قوه قضاییه ضروری است

۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹:۱۶
کد خبر: ۷۸۲۸۰۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه بر ضرورت کاربردی کردن تحقیقات و پژوهش‌ها در حل مشکلات قوه قضاییه و ایجاد تحول واقعی تاکید کرد.

- پژوهشگاه قوه قضاییه در یکی از آغازین حرکت‌های دانشی خود پس از انتصاب ریاست جدید با برگزاری کارگاه «تبین اصول بنیادین» مسیر‌های اجرای تحول و تعالی در قوه قضاییه را جستجو و بزودی فعالیت ­های خود را بر نیاز‌های قوه قضاییه متمرکز خواهد کرد.

پژوهشگاه قوه قضاییه کارگاهی با عنوان کارگاه تبیین اصول اساسی و بنیادین به مدت ۸ ساعت در تاریخ ۱۴۰۰.۰۹.۲۴ با حضور مدیران و پژوهشگران در محل پژوهشگاه قوه قضاییه برگزار کرد که ضمن تبیین محور‌ها و موضوعات کاری، اصول حاکم بر کار پژوهشگاه و مسیر‌های تسهیل ارتباط با مجامع علمی مورد بحث و بررسی قرار داد.

در این کارگاه محور‌های اساسی و اصول بنیادی و مسیر‌های اجرای تحول و تعالی و تعامل سازنده شناسایی و تهیه و تدوین شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در افتتاحیه این کارگاه بر ضرورت کاربردی کردن تحقیقات و پژوهش‌ها در حل مشکلات قوه قضاییه و ایجاد تحول واقعی تاکید کرد.

وی اظهار داشت: این کارگاه در راستای تعیین سیاست‌های کلان و اصول راهبردی پژوهشگاه برگزار می‌گردد تا بتوان با مشارکت و برنامه شفاف و صحیح، باری از دوش دستگاه قضا برداریم.

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه اضافه کرد: باید برای آینده پژوهشگاه قوه قضاییه یک مسیر درست و روشن ترسیم شود تا مشکلات و مسایل قوه قضاییه شناسایی شده و در راستای آن راهکار مورد نیاز مدنظر قرار گیرد به نحوی که زمینه رضایت‌مندی مردم و تحول قضایی فراهم شود.

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با بیان اینکه باید برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای کاهش مشکلات دستگاه قضاء داشته باشیم، افزود: باید تمام اقدامات و برنامه‌ها و طرح‌های پژوهشی در راستای تبیین نظام مسائل قوه قضاییه و حل آن‌ها در سطح ستاد و صف و همچنین حل مسائل و مشکلات استان‌ها باشد.

در این کارگاه موضوعات مهم پژوهشی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت که از جمله می‌توان به سیاست‌گذاری راهبردی، مساله محوری، گفتمان‌سازی، ایجاد تمرکز پژوهش در قوه قضاییه، رصد و پایش چالش‌های دستگاه قضایی، بهره‌گیری از مطالعات بین‌المللی در تحول حکمرانی قضایی و مدیریت هوشمند اشاره کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *