صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیماری نارسایی قلبی چه زمانی رخ می‌دهد؟

۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۵:۰۱
کد خبر: ۷۸۲۶۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- محققان معتقدند بیماری نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد که قلب نمی‌تواند به طور موثر خون را به تمامی نقاط بدن پمپ کند ودر نتیجه اکسیژن کافی به تمام نقاط بدن نمی‌رسد.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، پژوهشگران دریافتند بیماری نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد که قلب نمی تواند به طور موثر خون را به تمامی نقاط بدن پمپ کند ودر نتیجه اکسیژن کافی به تمام نقاط بدن نمی رسد .بیماری های بسیاری باعث بروز نارسایی قلبی می شوند از جمله بالابودن فشار خون ، سایر بیماریهای قلبی ویا بیماریهای کلیوی در این بیماری اگر مایعات ونمک زیادی مصرف شود احتباس آب در بدن صورت گرفته وقلب سخت تر کار خواهد کرد .این شرایط وضعیت بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را بدتر می سازد .بنابر این به منظور کاهش عوارض این بیماری باید از رژیم غذایی کم نمک ومحدود از مایعات پیروی نمود به این منظور توصیه های زیر را به کار ببرید:

از طریق انجام توصیه های زیر میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید.

از میوه جات وسبزیجات تازه بیشتر استفاده کنید زیرا این مواد غذایی میزان سدیم کمی دارند.

غذاهای را انتخاب کنید که میزان نمک کمی دارند، مانند انواع گوشتهای تازه ومرغ وماهی به جای انواع گوشت‌های آماده و شنیتسل‌های آماده. همچنین انواع حبوبات وتخم مرغ وماست وشیر وبرنج وماکارونی هم میزان سدیم پایینی دارند.

از چاشنی ها وادویه های مناسب استفاده کنید. از مصرف چاشنی ها وعصاره هایی که دارای نمک می باشند خودداری کنید. استفاده از آب لیموی تازه ،فلفل سبز وسبزیجات معطری چون ریحان ومرزه در ایجاد طعم موثر خواهد بود.

برچسب اطلاعات مواد غذایی را مطالعه کرده واز مصرف مواد غذایی حاوی سدیم خودداری کنید .

در زمان پخت غذا:

نمکدان را از دسترس خود دور کنید

برای طعم دارکردن غذا به جای افزودن نمک به غذا از ادویه ها و چاشنی های مناسب مانند سیر وپیاز وفلفل دلمه ای وآب لیموی تازه استفاده کنید.

مواد غذایی فراوری شده مانند انواع کنسروهای گوشت ،ماهی ،سبزیجات ، سوسیس وکالباس و..... سرشار از سدیم می باشند از مصرف آنها جدا خودداری کنید.

محدود کردن مایعات:

محدود کردن حجم مایعات مصرفی در این بیماران یکی دیگر از فاکتورهای مهم رژیمی می باشد که باعث کم شدن میزان احتباس آب در بدن وکم تر شدن بار کاری قلب می شود .به همین منظور توصیه می شود این بیماران بیشتر از 2-5/1 لیتر در روز مایعات (آب وآب میوه وشیر وسوپ و...)مصرف نکند .

توصیه‌های رژیمی:

از آنجایی که ریسک فاکتورهایی مانند دیابت ،بیماری عروق کرونر وفشار خون بالا معمولا در این بیماران وجوددارد توصیه می شوددر جهت کاهش عوارض ، ریسک فاکتورهای این بیماریها هم کنترل شوند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *