صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری و رضایتمندی مردم از اهداف شورا‌های حل اختلاف است

۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱:۴۳
کد خبر: ۷۸۲۳۸۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کردستان اظهار داشت: کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، رضایتمندی مردم، توسعه فرهنگ صلح وسازش از جمله اهداف شورا‌های حل اختلاف است.
- جلسه اجرای مدل تعالی در حوزه شورا‌های حل اختلاف استان کردستان با حضور رئیس کل دادگستری استان کردستان، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی، معاون توسعه حل اختلاف، رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب سنندج و معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در دفتر رئیس کل دادگستری استان کردستان برگزار شد.

 حجت الاسلام حسینی در ابتدای این جلسه اظهار داشت: از شاخص‌ها و اهداف مدل تعالی، کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، رضایتمندی مردم، توسعه فرهنگ صلح وسازش و ارتقای جایگاه شورا‌های حل اختلاف است.

وی مدل تعالی را روشی نظام‌مند جهت سنجش و بهبود عملکرد، افزایش کارایی و اثربخشی برنامه‌ها و نیز شناسایی و تعیین شورای حل اختلاف برتر در سطح کشور توصیف کرد و افزود: کارکنان شورا‌های حل اختلاف استان کردستان باید به این مدل اشراف کامل داشته و به بهترین شکل در حوزه‌های قضایی اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان بر استفاده از ظرفیت داوری و میانجی گری در بحث مدل تعالی تاکید کرد و بیان داشت: علاوه بر مطالعه گسترده نحوه اجرای صحیح مدل تعالی باید پس از شناسایی راهکار‌های مناسب، در این امر از ظرفیت داوری و میانجی گری استفاده و کارگروه‌ی متناسب با برنامه‌ها و فعالیت‌های آن تشکیل و راه اندازی شود.

وی تاکید کرد: اجرای معیار‌ها و شاخص‌های مدل تعالی برای همه روسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌های تابعه لازم الاجرا می‌باشد و باید اهتمام لازم را جهت اجرای آن داشته باشند.

در ادامه این جلسه بهادر اسدی معاون قضایی رئیس کل دادگستری و معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان با بیان اینکه مدل تعالی دارای ۱۰ معیار اصلی و ۴۸ زیر معیار و همچنین ۲۳۲ شاخص اثر بخش می‌باشد، عنوان کرد: به محض ابلاغ مدل تعالی و دستورالعمل‌های مربوطه به معاونت توسعه حل اختلاف، برنامه ها، تکالیف و اقدامات اجرایی لازم توسط کارشناسان این معاونت در سال ۱۴۰۰ برای کلیه‌ی حوزه‌های قضایی استان تدوین و به آنان ابلاغ شده است و در روز‌های آتی عملکرد هریک از واحد‌های قضایی و همکاران مورد ارزیابی و گزارش آن به رئیس کل دادگستری و مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه اعلام خواهد شد.

در پایان جلسه، حجت الاسلام حسینی دستور تدوین و صدور شیوه نامه‌ای مبنی بر مدیریت و نظارت بر ارجاع پرونده‌های حقوقی و کیفری به شورا‌های حل اختلاف را به تمامی حوزه‌های قضایی استان کردستان صادر کرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *