صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در پیشگیری از فساد علاوه بر بکارگیری ابزار‌های حفاظتی و نظارتی باید از راهکار‌های فرهنگی و مشاوره‌ای استفاده کرد

۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰:۰۲
کد خبر: ۷۸۱۸۰۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کرمان گفت: اعتمادسازی اصل مهمی برای اثرگذاری و ماندگاری اقدامات فرهنگی و تبلیغی به شمار می‌رود.

- محمدباقر اسلامی در نشست با رابطان فرهنگی دادگستری کل استان کرمان با اشاره به این مطلب که کار در حوزه فرهنگی خارج از چارچوب‌های اداری است، تاکید کرد: حوره فرهنگی نیاز به نیرو‌های دلسوز دارد که بتوانند بر مبنای علاقه شخصی برنامه‌ها را دنبال کنند.

وی به کمبود اعتبارات در حوزه‌های فرهنگی اشاره و بیان کرد: برخی از مجتمع‌های دادگستری کل استان کرمان در حوزه امکانات فرهنگی با مشکلاتی روبرو هستند و از این رو تلاش می‌شود که با کمترین اعتبارات نسبت به تامین امکانات فرهنگی مورد نیاز اقدام شود.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کرمان با اشاره به اینکه رسالت اصلی دادگستری‌ها رسیدگی به پرونده‌ها است، تاکید کرد: در کنار این اصل، انجام کار‌های فرهنگی و سایر امورات بر این مبنا انجام می‌شود.

اسلامی ادامه داد: باید توجه داشت که اگر قاضی یک رای خوب صادر کند، در حقیقت هم کار فرهنگی انجام شده، هم در زمینه پیشگیری از وقوع جرم اقدام شده است و هم رسالت اصلی دستگاه قضایی محقق شده است.

وی از همکاران قضایی و اداری دادگستری کل استان کرمان به عنوان افرادی نجیب یاد کرد و افزود: کار فرهنگی دادگستری باید به تقویت بنیه اعتقادی نیرو‌های اداری و قضایی و کاهش فساد اداری منجر شود.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کرمان تصریح کرد: در پیشگیری از فساد و جلوگیری درونی از تمایل افراد به سمت فساد در کنار استفاده از ابزار‌های حفاظتی و نظارتی باید از راهکار‌های فرهنگی و مشاوره‌ای استفاده کرد.

اسلامی عنوان کرد: کار اصلی در حوزه فرهنگی دادگستری این است که با استفاده از پیشکسوتان فرهنگی نسبت به آموزش افراد و اصلاح آن‌ها اقدام شود.

وی کار‌های تبلیغی را بخش کوچکی از کار‌های فرهنگی توصیف کرد و ادامه داد: در کنار فعالیت‌های تبلیغی باید امور تبیینی اصل قرار گیرد و در این راستا به شکلی اقدام شود که اعتماد همکاران جلب شده و افرادی که خدای ناکرده مرتکب خطایی می‌شوند، با استفاده از راهکار‌های فرهنگی به اصلاح خود بپردازد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کرمان، حل مشکلات کارکنان را یکی از کار‌های فرهنگی دادگستری‌ها برشمرد و تاکید کرد: کار فرهنگی در دادگستری این است که به اصلاح مشکلات مردم و همکاران بیانجامد و با جلب اعتماد همکاران زمینه اصلاح رفتار‌ها و رفع نواقص را فراهم کند.

اسلامی با اشاره به این مطلب که صرفه جویی باید پیوست تمامی اقدامات حوزه فرهنگی و تبلیغی باشد، گفت: تامین امکانات و زیرساخت‌های فرهنگی باید متناسب با نیاز هر حوزه قضایی باشد.

وی به ظرافت‌های کار در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی اشاره کرد و ادامه داد: جلب کمک‌های همکاران در برگزاری برنامه‌های فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا جنبه مردمی این اقدامات موجب ماندگاری و اثرگذارتر شدن آن‌ها می‌شود.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کرمان انجام کار‌های ابتکاری و نو در حوزه فرهنگی را مورد تقدیر قرار داد و افزود: سازماندهی اقدامات فرهنگی باید در زیرمجموعه معاونت فرهنگی انجام شود تا از موازی کاری و چند صدایی در این حوزه جلوگیری شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *