صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جهت‌گیری دولت در لایحه بودجه تحقق رشد ٨ درصدی است/ پیشنهادات تیم مذاکره‌کننده ایرانی در چارچوب توافق صورت گرفته قبلی است

۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳:۱۶
کد خبر: ۷۸۱۶۲۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی دولت با اشاره به تقدیم لایحه بودجه ١۴٠١ به مجلس گفت: جهت‌گیری مهمی که دولت در لایحه بودجه داشته است کمک به تحقق رشد ٨ درصدی است.

- علی بهادری‌جهرمی امروز در یک نشست خبری با اشاره به تقدیم لایحه بودجه ١۴٠١ به مجلس گفت: جهت‌گیری مهمی که دولت در لایحه بودجه داشته است کمک به تحقق رشد ٨ درصدی است.

سخنگوی دولت افزود: دولت به تنهایی قادر به تحقق این میزان رشد نیست لذا جهت‌گیری اصلی دولت بر فعال‌سازی و جلب مشارکت بخش عمومی، خصوصی و مردم برای تحقق این رشد است.

وی بابیان اینکه حذف فقر مطلق یکی از دستورات رئیس‌جمهور در زمان تدوین بودجه بود، افزود: افزایش پرداختی به مستمری‌بگیران بهزیستی و کمیته امداد معادل دو برابر حقوق کارمندان افزایش‌یافته و جهت‌گیری دولت در حذف فقر مطلق روشن است. تشکیل صندوق محرومان یکی از تدابیر دولت برای تحقق عدالت اجتماعی در بودجه ١۴٠١ خواهد بود. 

بهادری جهرمی با اشاره به دو پایه اساسی به عنوان زیرساخت تحقق رشد ۸ درصدی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ گفت: نخست خط قرمز قرار دادن هر گونه تصمیم و یا اقدام تورمی است. دولت با طراحی یک بودجه اجرایی عمومی انقباضی نسبت به خود و هزینه‌های اجرایی دولت با ممنوع یا محدود کردن تکالیف بانک‌ها و به نوعی خط قرمز قرار دادن روش‌های خلق پول سعی می‌کند تورم را مهار کند.

وی افزود: گام دوم نیز اینکه با ایجاد شرایط ثبات اقتصادی امکان فعالیت را برای فعالان بخش خصوصی جهت تحقق این رشد اقتصادی رقم بزند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: یکی از ابزار‌هایی که پیش از این برای تحقق رشد اقتصادی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ دیده شده، صندوق پیشرفت و عدالت است که از نوآوری‌های بودجه این سال محسوب می‌شود و با در اختیار قرار دادن ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بودجه سعی می‌کند در سطح ملی و استانی به تحقق رشد ۸ درصدی با مشارکت بخش خصوصی کمک کند.

وی افزود: به منظور مشارکت بخش خصوصی و حمایت از بنگاه‌های تولیدی، تخفیف مالیاتی برای صاحبان این مشاغل در نظر گرفته شده و آن‌ها ۲۵ درصد از مالیاتی که باید پرداخت می‌کردند را تخفیف گرفتند.

سخنگوی دولت افزود: با اتخاذ تدابیر اصلاحی در رویه‌های مالیاتی سعی شده فرار‌های مالیاتی به ویژه از منفذهایی که سهمی در تولید کشور بازی نمی‌کنند درآمد‌های مالیاتی بالایی محقق شود که از محل این درآمد‌ها جهت تکمیل پروژه‌های عمرانی استفاده شود.

بهادری جهرمی با بیان اینکه در حوزه عمرانی نیز با منابع در نظر گرفته شده شاهد تحرک جدی در فعالیت‌های عمرانی کشور خواهیم بود، تاکید کرد: دولت بنای کلنگ زنی جدیدی ندارد و رسالت خود را در تکمیل طرح‌های نیمه تمام قرار داده که پیش بینی می‌کنیم.

وی افزود: دولت سعی کرده با حذف هزینه غیرضرور و جاری صرف نظر از حوزه افزایشی که برای کارکنان در نظر گرفته شده است ۱۵ درصد کاهش در هزینه‌های خود داشته باشد و این سهم را به سمت فعالیت‌های عمرانی و سرمایه‌ای هدایت کند.

سخنگوی دولت گفت: در تخصیص اعتبارات صندوق پیشرفت و عدالت سند آمایش سرزمینی محور و برنامه ریزی خواهد بود تخصیص منابع صندوق در اختیار خود مدیران استانی است که به همت مدیران سازمان برنامه و بودجه تصویب شده و در آن اولویت‌های اساسی و زیربنایی هر منطقه در نظر گرفته می شود.


وی با اشاره به شرایط کرونایی کنترل شده در کشور گفت: متاسفانه با خطر شیوع مدل‌های جدید بیماری کرونا که از آفریقا شروع شده مواجه هستیم که شاید مشکلاتی ایجاد کند لذا رعایت دستورات بهداشتی همچنان باید در اولویت مردم باشد.

بهادری جهرمی با بیان اینکه ایران رکورددار در زمینه واکسن شده است، گفت: برخی مصوبات برای حمایت از متضرران محدودیت‌های سابق کرونایی در ستاد کرونا تصویب شده که شامل حمایت از فعالان حوزه گردشگری در اثر آسیب‌های محدودیت‌ها بود و بخشودگی جرائم مالیاتی شان تا پایان امسال تمدید شد.

سخنگوی دولت همچنین گفت: مصوبه دیگر پرداخت کمک هزینه معیشتی ایام بیکاری به هنرمندان، نویسندگان، و جامعه روزنامه نگاران به پیشنهاد وزارت فرهنگ تصویب شده که توسط همین وزارتخانه توزیع می‌شود.

بهادری‌جهرمی عنوان کرد: در هزینه‌های عمرانی اولویت اول به حل مشکل کم‌آبی و خشکسالی اختصاص‌یافته و هزینه‌های تأمین آب از ٩ هزار میلیارد تومان به ٢٢ همت رسیده است. 

سخنگوی دولت با اشاره به روند اجرایی طرح مسکن ملی گفت: زیرساخت‌ها برای تأمین اراضی این طرح تا پایان سال ١۴٠١ تدارک دیده‌شده و در مرحله تولید کار ساخت٢ میلیون مسکن از ۴ میلیون انجام‌شده است. شاهد اتمام ٣١ درصد از این واحدها تا پایان سال ١۴٠١ خواهیم بود. 

وی با اشاره به تصمیمات دولت برای ساخت یک پالایشگاه جدید گفت: در این پالایشگاه ظرفیت تأمین ٣٠٠ هزار بشکه نفت در روز و توسعه پالایشگاه آبادان نیز در سال ١۴٠١ در نظر گرفته‌شده است. 
 
بهادری‌جهرمی بابیان اینکه افزایش حقوق کارکنان دولت به صورت پلکانی و به نفع کم درآمدها پیش‌بینی‌شده است، افزود: افزایش حقوق ثابت، در حقیقت نوعی فشار به کم درآمدها خواهد بود؛ لذا افزایش حقوقی که در سال ١۴٠١ در نظر گرفته‌شده به‌طور متوسط ١٠ درصد است و نزدیک به ٣٠ درصد در نظر گرفته‌شده که در این صورت حداقل پرداختی ۴ ونیم میلیون تومان و سقف آن ٣٧ میلیون تومان خواهد بود.
 
سخنگوی دولت در پاسخ سوالی در خصوص اهمیت موضوع پژوهش در طرح تحولی دولت گفت: مقرر شد یک درصد هزینه دستگاه‌های اجرایی به حوزه پژوهش اختصاص پیدا کند. هدایت این منابع برای رفع مشکلات واقعی کشور خواهد بود و شکل‌گیری سامانه نیاز‌ها و ایده‌های وزارت علوم نیز در این باره شکل گرفته است.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات دولت برای تأمین کالا‌های شب عید گفت: دولت در جلسه ستاد تنظیم بازار یکی از موضوعات مهم خود را به بررسی تأمین میوه شب عید و خرمای ماه رمضان اختصاص داده بود. دولت معتقد است به تنهایی و بدون کمک بخش خصوصی و مردم توانایی حل مشکلات مردم را ندارد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: وزارت جهاد و اتحادیه اصناف مکلف شدند برنامه‌ریزی لازم را برای تأمین میوه شب عید مردم داشته باشند و همانطور که می‌دانیم امسال با خشکسالی مواجه بودیم که روی تأمین محصولات کشاورزی تأثیر گذاشته است؛ لذا نیازمند همراهی مردم در مدیریت مصرف هستیم تا هزینه‌های ارزی دولت به مصارف و احتیاجات اولویت‌دار اختصاص پیدا کند.
 
هدف برنامه ایران در مذاکرات کاملاً روشن و مبتنی بر لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران است
وی درباره هدف اصلی دولت در مذاکرات وین گفت: هدف برنامه ایران در مذاکرات کاملاً روشن و مبتنی بر لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران است. همه دولت‌های جمهوری اسلامی ایران از گذشته تاکنون نسبت به برداشتن واقعی این تحریم‌ها مصمم و جدی بوده‌اند، زیرا این تحریم‌ها سلب حقوق ملت ایران محسوب می‌شود و طبیعتاً طرف‌های غربی و به‌ویژه واضعان این تحریم‌های غیرقانونی تمام تلاش خود را به‌منظور نگه‌داشتن آن خواهند داشت و بر میزان این تحریم‌ها می‌افزایند.
 
سخنگوی دولت افزود: طرف‌هایی که میز مذاکره را ترک می‌کنند یا تحریم‌هایی را وضع کرده‌اند مسلماً از هر ابزاری برای ارائه روایت‌های نادرست و منحرف‌کننده افکار عمومی هم کوتاه نمی‌آیند.

بهادری‌جهرمی درباره روایت‌هایی که از سوی مقامات روسی درباره مذاکرات مطرح می‌شود گفت: این موضوع درست نیست روایت‌ها از جلسات مذاکرات تحریف می‌شود و این مسیر نادرستی است که از سوی برخی با اهداف مشخص مطرح می‌شود، اما دولت ایران همواره سعی کرده روایت صحیح از مذاکرات هسته‌ای را در دستور کار خود داشته باشد و از آقای امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که همواره سعی کرده‌اند واقعیت‌های مذاکرات را منتقل کنند تشکر می‌کنیم.
تمامی توافقات و پیشنهادات تیم مذاکره‌کننده ایرانی در چارچوب توافق صورت گرفته قبلی است
 
وی در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظرات تروئیکای اروپایی درباره مذاکرات نیز گفت: تمامی توافقات و پیشنهادات تیم مذاکره‌کننده ایرانی در چارچوب توافق صورت گرفته قبلی است. ایران کشوری نبود که از توافق قبلی خارج شد؛ لذا تمامی پیشنهادات پیرامون همان موضوعات و توافقات قبل است. هدف‌گیری ایران نیز از ابتدا لغو مؤثر تحریم‌های غیرقانونی علیه ملت ایران بوده و اگر این تحریم‌ها برداشته شوند، توافق بسیار سریع قابل انجام خواهد بود.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تا پایان سال میلادی فعلی شاهد انجام توافقات در مذاکرات وین خواهیم بود گفت: ایران برای دستیابی به یک توافق صحیح بسیار جدی است و هدف ایران هم از ابتدا لغو موثر تحریم‌ها بوده و اگر طرف مقابل اراده جدی داشته باشد توافق انجام‌شدنی است.
 
بهادری جهرمی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه واردات خودرو به چه شکلی خواهد شد عنوان کرد: کنترل و مهار تورم جزو برنامه‌های محوری دولت برای بازگرداندن ثبات اقتصادی به کشور است. برنامه‌های تورم، فرا بخشی است و در همه حوزه‌ها برنامه‌هایی برای تحقق این مهم اندیشیده شده است. خلق پول و افزایش افسارگسیخته نقدینگی ناشی از سیاست‌های غلط گذشته بوده است که سعی شد کنترل شود و مطمئناً به‌زودی آثارش را در همه صنایع و خصوصاً صنعت خودرو باقی خواهد گذاشت.
 
وی تأکید کرد: در چهار جلسه ستاد تنظیم بازار به بررسی مشکلات صنعت خودرو، ضعف کیفیت خودروهای تولید داخل و بهای تمام‌شده خودروها پرداخته و جلساتی هم در وزارت صمت به‌عنوان متولی اصلی این موضوع برگزار شد. این وزارتخانه تدابیر مختلفی برای این موضوع در نظر گرفته است؛ ازجمله اینکه افزایش عرضه خودرو به‌منظور کنترل قیمت صورت می‌گیرد و تلاش می‌شود با متناسب‌سازی عرضه و تقاضا شاهد تعیین قیمت مناسب خودرو از سوی بازار باشیم.
در دولت سیزدهم تلاش شده است تا مباحث تخصصی و دیدگاه‌های کارشناسی در جلسات خصوصی سران قوا مورد بحث قرار گیرد و نگاه‌ها هماهنگ شود
 
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره خروجی جلسات سران قوا اظهار داشت: رویه مرسوم پیش از شروع به کار دولت سیزدهم اینگونه بود که سران کشور به جای طرح مباحث، اختلافات و نظرات کارشناسی و تخصصی در جلسات خصوصی، تریبون‌های عمومی را برای رد و بدل کردن پیام‌های خود به یکدیگر انتخاب می‌کردند، اما در این دوره تلاش شده تا مباحث تخصصی و دیدگاه‌های کارشناسی در جلسات خصوصی سران قوا مورد بحث قرار گیرد و نگاه‌ها هماهنگ شود.

بهادری جهرمی افزود: طبیعتاً من نیز به عنوان سخنگوی دولت می‌پسندم به جای ناراحت کردن ذهن مردم، دولتمردان و مقامات در جلسات مباحث و موضوعات را مطرح کنند و از آنجا که شاید مباحثی که در این جلسات مطرح می‌شوند امکان انتشار عمومی ندارند پس از این جلسات خبر‌هایی کلی درباره محتوای آن‌ها مطرح می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره علت افزایش قیمت خودرو پس از آنکه رئیس جمهور مخالف افزایش آن بود توضیح داد:حمایت دولت از خودروسازان به شرط افزایش کیفیت و عرضه بیشتر خودرو بوده است.تاکید رئیس جمهور طی کردن فرایند قانونی بود که مصوبه ستاد تنطیم بازار لازم داشت.افزایش قیمت خودرو یک بخشی از جبران زیان خودروسازان بود، اما باید تدابیری اندیشیده می شد که خودرو در اختیار دلال قرار نگیرد.در همین راستا پیش شرط هایی برای خودرو سازان به منظور افزایش عرضه خودرو در بازار و بهبود کیفیت خودروها در نظر گرفته شده است.نگاه دولت این هست که خودروسازها باید به سمت فضای رقابتی بروند وتا زمانیکه قمیت گذاری دستوری باشد رقابت شکل نمی گیرد و باید به تدریج با افزایش عرضه و نزدیک کردن عرضه و تقاضا این قیمت گذاری دستوری کاهش پیدا کند.

سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات دولت برای سامان دادن نرخ ارز نیز گفت: جلسات متعددی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و نماینده او انجام شد. همچنین اقدامات متعددی در دستور کار قرارگرفته است. دراین‌باره بازداشت‌هایی هم صورت گرفته که اطلاع‌رسانی آن از طرف دستگاه قضایی در زمان نهایی شدن این موضوع انجام می‌شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به اینکه چرا باید ضرر و زیان افزایش قیمت خودرو از جیب مردم پرداخت شود نه سهامداران آن گفت: سهامداران شرکت‌های خودروسازی هم مردم هستند و اگر زمانی دولت با قیمت‌گذاری دستوری زیانی به خودروسازان می‌زند فقط این ضرر به مردم می‌رسد، چون مردم همان سرمایه‌گذاران هستند. لذا با در نظر گرفتن نرخ تورم نمی‌توان انتظار داشت کالایی با افزایش قیمت مواجه نباشد به همین خاطر هم بود که با افزایش قیمت خودروی موردن ظرسازندگان موافقت نشد و روال شورای رقابت مبنای افزایش قیمت خودرو قرار گرفت.

وی در پاسخ به سؤالی درباره نحوه تعیین قیمت خودروی پراید نیز گفت: پراید دو سال است که در خط تولید قرار ندارد و این جای تعجب است که چطور قیمت‌گذاری می‌شود بحث روی قیمت‌گذاری خودروهای روی خط تولید مطرح می‌شود.

اولویت دولت پاسخگویی به ناقدان، مردم، اصحاب رسانه و نخبگان است و بانیان وضع موجود باید پاسخگو باشند

سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت خزانه‌ای که دولت سیزدهم تحویل گرفته است، گفت: اولویت دولت پاسخگویی به ناقدان، مردم، اصحاب رسانه و نخبگان است و بانیان وضع موجود باید پاسخگو باشند.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: درباره وضعیت خزانه نیز باید بگویم نمایندگان نیز به این نکته اشاره‌کرده‌اند که خزانه مقروض بوده است نه اینکه خالی باشد و در ماه‌های اخیر نیز دولت سیزدهم تعهدات متعدد ماهیانه‌ای را که متعلق به دولت قبل است را پرداخت می‌کند و با تصمیماتی که در دولت قبل اتخاذشده تکالیف مالی به دولت آتی رسیده است و در پایان به آقای نوبخت توصیه می‌کنم از همکاران خود بپرسند در اولین جلسه‌ای که همکاران ایشان با رئیس‌جمهور دولت سیزدهم داشتند چه مواردی مطرح شد خود ایشان در این جلسه نبوده‌اند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا کشور‌های منطقه ارتباط‌شان با ایران را به نتایج مذاکرات پیوند زدند گفت: حوزه دیپلماسی خارجی دولت سیزدهم در ارتباط با کشور‌های منطقه موفق بوده و تعاملات سازنده‌ای با کشور‌های همسایه داشته‌ایم که این روند ادامه دارد. چنانچه در حوزه تجارت خارجی با کشور تاجیکستان، مراودات تجاری‌مان سه برابر شده است و این ارتباطات منوط به عامل دیگری نیست.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره تأثیر حذف ارز ترجیحی بر قیمت کالا‌ها نیز گفت: رسالت دولت تأمین کالا‌های اساسی مانند گندم، برنج، روغن، ذرت، دارو و برخی کالا‌های بهداشتی است و این روش تأمین در دولت‌های مختلف، متفاوت طراحی می‌شود. در گذشته روش اختصاص ارز ترجیحی در نظر گرفته شده بود و دولت به دنبال روشی بود تا این اختصاص منابع به صورت شفاف بدون رانت و به سمت قشر آسیب‌پذیر هدایت شود. این تدبیر در بودجه سال ۱۴۰۱ اندیشیده شده و کالا‌های اساسی و هزینه‌های تأمین آن به حلقه‌ای زیرین نزدیک می‌شوند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره روند اجرا شدن مصوبات سفر‌های استانی رئیس‌جمهور نیز گفت: سفر‌های استانی از سوی معاون اجرایی رئیس جمهور مدیریت می‌شود. پیش از انجام سفر‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم برای اولویت‌بندی مصوبات انجام شده و کار کارشناسی صورت می‌گیرد. اخیراً هم مبلغی را سازمان برنامه برای اجرای این سفر‌ها تخصیص دادند که در اختیار مسئولان اجرایی آن قرار بگیرد.

اولویت و برنامه اساسی دولت کار برای مردم است. جهت‌گیری دولت این است که وارد حاشیه‌ها نشود

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره نحو پاسخگویی دولت به انتقاداتی که به ناحق علیه عملکرد دولت مطرح می‌شود، گفت: اولویت و برنامه اساسی دولت کار برای مردم است. جهت‌گیری دولت این است که وارد حاشیه‌ها نشود. این دولت از نقد استقبال می‌کند همچنین از تذکر مردم و اصحاب رسانه که از روی دلسوزی است و برای حل مشکلات مطرح می‌شود نیز با روی باز استقبال می‌کند و آن‌ها را می‌پذیرد.

بهادری‌جهرمی افزود: اگر جایی لازم باشد برنامه‌ای اصلاح شود دولت هرگز در برابر اصلاحات ضروری مقاومت نمی‌کند. باید بین بانیان و حامیان وضع موجود با بدنه اجتماعی نخبگان، اصحاب‌رسانه و مردم تفکیک قائل شد. طبیعتاً بانیان وضع موجود باید پاسخگو این وضعیت باشند.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره جهت‌گیری دولت در فعال‌سازی دیپلماسی سیاسی و اقتصادی، گفت: یکی از اولویت‌های دیپلماسی و سیاست خارجی دولت سیزدهم در کنار نگاه به تمام جهان و تعامل سازنده با همه کشور‌ها توجه خاص و ویژه به کشور‌ها همسایه است. یکی از نمود‌های آن در روز‌های اخیر در جلساتی بود که با سفرای کشور‌های همسایه در ایران برگزار شد. جلسات متعددی را با وزرای مختلف داشتند که برای اجرای سیاست‌های ایران در حوزه دیپلماسی خارجی بود.
 
بهادری جهرمی افزود: در همین چهار ماه گذشته که زمان کوتاهی برای به نتیجه رسیدن سیاست‌های اتخاذی است، اما شاهد دستاورد‌های بزرگی در همین حوزه تعاملات با کشور‌های همسایه بودیم. پذیرش عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگ‌های و حضور ایران در اجلاس سران اکو و سوآپ گازی که در حاشیه آن نشست منعقد شد و دستاوردش ما را از مشکل تأمین گاز در دوران پیک مصرف نجات داد؛ دستاورد بسیار بزرگی برای کشور محسوب می‌شود.
 
وی با اشاره به آزادسازی بخش‌های زیادی از ارز‌های دولتی گفت: دولت در این زمینه موفقیت‌های چشمگیری داشته است آن هم با وجود شرایط ظالمانه موفقیت‌های خوبی در آزادسازی منابع ارزی داشتیم که ناشی از سیاست‌های درست و صحیح در ارتباط با کشور‌های همسایه نیز محسوب می‌شود.

سخنگوی دولت افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۷۵ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۳.۳ میلیارد دلار از ۲۱ کشور مختلف جهان در سازمان سرمایه‌گذاری مصوب و تا کنون ۲۶۸ میلیون دلار جذب سرمایه‌گذاری خارجی محقق شده است. با این سیر صعودی رشد شاهد افزایش سرمایه‌گذاری‌ها تا پایان سال نیز خواهیم بود.
 
بهادری‌جهرمی در پاسخ به این سوال که دولت چگونه بنای حل مشکلات را دارد، گفت: دولتی که مردم به آن اعتماد کرده‌اند و به آن رای دادند؛ دولت مردمی آیت‌الله رئیسی است که طبیعتاً در چارچوب وعده‌های انتخاباتی که به مردم داده است عمل خواهد کرد و برای عمل به وعده‌های خود نیز برنامه دارد.
 
وی ادامه داد: طرح تحول دولت مردمی برنامه‌ای است که روی میز کار تمام وزرا و تمام بخش‌های دولت قرار دارد. دولت قصد ندارد با ارائه وعده‌های احساسی یا شعاری اعتماد مردم را بیش از این سلب کند. لذا در چارچوب وعده‌هایی که داده است قطعاً با جدیت عمل خواهد کرد. تلاش دولت هم بر این است که از ظرفیت همه بخش‌های مختلف کشور با سلایق مختلف به شرط توانمندی، سلامت و دغدغه‌مندی برای مردم اقدام کند.

 

 

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *