صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چند ترفند ساده برای نگهداری طولانی‌مدت آرد در خانه

۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۸۱۴۴۸
بیشتر آرد‌ها سه تا هشت ماه در دمای اتاق ماندگاری دارند و ممکن است این مدت طولانی‌تر از زمان درج شده بسته‌بندی برای انقضای آن باشد. نکاتی برای نگهداری طولانی مدت این ماده غذایی منتشر شده است.

_ خراسان نوشت: آرد گندم کامل یا سبوس‌دار حاوی هر سه بخش دانه یعنی سبوس، جوانه و آندوسپرم است. سبوس و جوانه سرشار از روغنی هستند که باعث می‌شود محصولات تهیه شده از گندم سبوس‌دار در برابر فساد آسیب‌پذیر باشند.

علاوه بر مواردی که ذکر کردیم، ماندگاری آرد به نحوه نگهداری آن هم بستگی دارد. طبق آمار وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، آرد ماده‌ای پایدار و ماندگار است. این به آن معناست که می‌توان آن را با خیال راحت در دمای اتاق نگهداری کرد. با این حال برای نگهداری آرد باید از یک ظرف در دار استفاده کرد و ظرف را در مکانی خشک و خنک نگه داشت تا طراوت آن حفظ شود.

نگهداری آرد در یخچال یا فریزر ممکن است عمر مفید آن را افزایش دهد. آرد همه منظوره شش تا هشت ماه در کابینت ماندگاری دارد، اما در صورتی که آرد را در یخچال بگذارید تا یک سال و اگر در فریزر بگذارید تا دو سال ماندگاری دارد. اگر آرد را در یخچال قرار داده‌اید، برای جلوگیری از کپک زدن، حتما آن را از رطوبت و آبی که در یخچال می‌گذارید دور نگه دارید. برای انجام این کار می‌توانید ظرف آرد را درون یک کیسه پلاستیکی محکم قرار دهید یا از ظروفی استفاده کنید که درشان کاملا بسته می‌شود.

.


برچسب ها: آرد خوراکی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *