صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اگر قرار بر حل مشکل آلودگی هوا باشد زمانش همین حالاست

۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰:۴۶
کد خبر: ۷۸۰۸۰۷
مهدی پیرهادی گفت: من معتقدم الان با این شرایط و همسویی‌هایی که میان مدیریت شهری تهران با نهاد‌ها و بخش‌های مختلف حاکمیتی برقرار شده اگر دستگاه‌های متولی پای کار بیایند و به خوبی روی این موضوع کار بکنند امکان برطرف شدن مشکل آلودگی هوای تهران حتما وجود خواهد داشت.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران درخصوص برنامه‌ی مدیریت شهری برای بهبود وضع حمل و نقل شهری به منظور مقابله با آلودگی هوا به میزان گفت: درحال حاضر برای افزایش واگن‌های مترو و توسعه نسبی اتوبوسرانی ما به چیزی نزدیک به هفتادهزار میلیارد تومان اعتبارات مالی احتیاج داریم. اگر آن تعهدی که دولت به شهرداری برای تامین منابع مالی دارد پرداخت نشود در این صورت شهرداری چگونه می‌تواند این کار را به انجام برساند؟

وی درپاسخ به اینکه آیا کاهش بودجه شهرداری نتیجه کم کاری مدیریت شهری پایتخت در زمینه تعامل با دیگر نهاد‌ها و قوا بوده گفت: خوشبختانه امروز میان مدیریت شهری پایتخت با قوای حاکمیتی تعامل مطلوبی وجود دارد. به خاطر وجود همین تعاملات است که ما امروز می‌بینیم شهردار تهران به نوعی عضو هیات دولت هم هست؛ بنابراین امروز روابط میان شهرداری و قوه اجرایی کشور روابط حسنه‌ای به شمار می‌رود. اما اینکه ما از یک طرح جامع درخصوص مساله‌ی آلودگی هوای تهران برخوردار باشیم موضوعی متفاوت است. من تصور می‌کنم ما باید کار کارشناسی و کار دقیق علمی را همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند در دستورکار قرار بدهیم. آن عزیزانی که در این موضوع متولی اصلی آلودگی هوا هستند باید طرح جامع آلودگی هوا را به شکلی همه جانبه پیش بینی کنند. من فکر می‌کنم اگر همه ابعاد این طرح دیده بشود اتفاقا با توجه به همسویی میان شهرداری با دولت و سایر دستگاه‌ها اگر قرار بر حل مشکل آلودگی هوا باشد زمانش همین حالاست.
 
بیشتر بخوانید:
 
عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم در طی یک فرایند و بازه زمانی مشخص که در طرح جامع باید به طور دقیق بررسی و پیش بینی بشود این اتفاق می‌تواند بیفتد. البته این درصورتی است که ما طرح جامع برای آلودگی هوا را به صورت دقیق هم در حوزه بررسی‌های علمی و هم در حوزه اجرا پیش ببریم. ممکن است بعضی از دوستان بگویند که ما برنامه‌هایی برای مقابله با آلودگی هوا داریم. اما تا زمانی که این برنامه‌ها اجرایی نشود که به درد نمی‌خورد. اگر قرار باشد طرح جامعی که برای این موضوع تدوین شده در کتابخانه خاک بخورد و به حوزه اجرا وارد نشود و دستگاه‌های مسوول اقدامی برای اجرایی کردنش نداشته باشد پس دیگر به چه دردی می‌خورد؟ در این صورت منافع چنین طرحی برای مردم چه خواهد بود؟
 
پیرهادی با بیان ایکه امروز شهروندان ما بابت آلودگی هوا زجر می‌کشند افزود: اگر طرحی برای مقابله با این مساله وجود دارد باید به حوزه اجرا آورده بشود و اجرایی بشود. چنین طرحی البته حتما باید مورد پایش قرار بگیرد. یعنی ممکن است در طرح‌های جامعی که ما داریم اگر پایش و کار دقیق علمی صورت نگیرد آن بازخورد و آن انتظاراتی که ما توقع داریم به دست نخواهد آمد. اما در کل من معتقدم الان با این شرایط و همسویی‌هایی که میان مدیریت شهری تهران با نهاد‌ها و بخش‌های مختلف حاکمیتی برقرار شده اگر دستگاه‌های متولی پای کار بیایند و به خوبی روی این موضوع کار بکنند امکان برطرف شدن مشکل آلودگی هوای تهران حتما وجود خواهد داشت. اما این در صورتی است که مسوولان و نهاد‌های مختلف برای این کار واقعا دست به کار بشوند و بجنبند. متاسفانه امروز، چون تعداد دستگاه‌هایی که متولی این موضوع هستند خیلی زیاد است ما دچار مشکل شده ایم. من فکر می‌کنم یکی از ضعف‌های اصلی در این زمینه همین است. ضمن اینکه دستگاه‌هایی که در این مساله متولی هستند باید دغدغه‌ی آلودگی هوا را داشته باشند. الان من احساس می‌کنم دغدغه اول بعضی از دستگاه‌ها مساله‌ی آلودگی هوا نباشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *