صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیشترین شبکه‌های آبیاری و زهکشی سطحی در خوزستان قرار دارد/ محدودیت اعتباری سرعت توسعه سامانه‌های نوین آبیاری را کند کرد

۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵:۳۴
کد خبر: ۷۸۰۷۸۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری گفت: خوزستان منابع آب‌های سطحی دارد و بیشترین شبکه‌های آبیاری و زهکشی سطحی کشور در این استان وجود دارد بنابراین از لحاظ فنی و علمی درست نیست در اراضی که تجهیز، مدرن، قطعه بندی و شبکه ایجاد شده است سامانه اجرا کنیم.

فریبرز عباسی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص علل عقب ماندگی سامانه‌های نوین آبیاری در خوزستان، گفت: ۳۰ درصد از اراضی آبی کشور به طور متوسط به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده اند و وسعت اراضی استان خوزستان نسبت به سایر استان‌ها خیلی بیشتر است به طوری که بیش از یک میلیون هکتار اراضی در خوزستان وجود دارد.

وی افزود: خوزستان منابع آب‌های سطحی دارد و بیشترین شبکه‌های آبیاری و زهکشی سطحی کشور در این استان وجود دارد بنابراین از لحاظ فنی و علمی درست نیست در اراضی که تجهیز، مدرن، قطعه بندی و شبکه ایجاد شده است سامانه اجرا کنیم.

عباسی بیان کرد: به دلیل محدودیت اعتباری به طور متوسط سالی حدود ۱۰۰ هزار هکتار سامانه‌های نوین در کشور توسعه پیدا می‌کند که امسال این اعتبارات کمتر شده است و به دلیل این محدودیت‌های اعتباری سالانه به هر استان بر اساس شاخص‌ها و ارزیابی که وجود دارد مبلغی اعتبار تخصیص داده می‌شود.

مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری اظهار کرد: برای توزیع اعتبار سامانه‌های نوین آبیاری در استان‌های مختلف شاخص های مختلفی را هر ساله در نظر داریم و بر اساس این شاخص ها با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اعتبارات را به استان‌های مختلف توزیع می‌کنیم و دو مورد از این شاخصه‌های اقلیمی، تنش آبی و بارندگی است.

وی در ادامه گفت: محدودیت اعتباری سرعت توسعه سامانه‌های نوین آبیاری را در استان‌های مختلف کند کرده است به طوری که امسال ۲۵ درصد تخصیص اعتبار داشته ایم که آن هم به صورت اوراق و اسناد خزانه با سررسید سه ساله است و از آن چیزی که در قانون بودجه مصوب شده است خیلی عقب مانده ایم و امیدواریم تخصیص بیشتری به ما داده شود تا به استان‌ها از جمله خوزستان در توسعه سامانه‌های نوین آبیاری کمک کنیم.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *