صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تمدید حمایت‏ از کسب و کار‌های آسیب‏ دیده فرهنگی، هنری و رسانه‏‌ای تا پایان امسال

۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۲:۳۵
کد خبر: ۷۸۰۴۰۴
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در نود و پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مقرر شد حمایت‌های دولت ویژه کسب و کار‌های به شدت آسیب دیده بخش فرهنگ، هنر و رسانه تا پایان امسال ادامه یابد.

-طبق اعلام روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمود اسلامی با اشاره به تأثیرات همه ‏گیری کرونا و محدودیت‌‏های ناشی از آن بر کسب و کار‌های بخش فرهنگ، هنر و رسانه ابراز امیدواری کرد، حمایت‏‌های مستقیم و غیرمستقیم دولت سیزدهم، نگرانی‏‌ها درباره بحران‌‏های ایجاد شده در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر را کاهش دهد.

مسئول بهبود محیط کسب و کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در راستای اجرای تدابیر اتخاذ شده و نیز مفاد بسته حمایتی هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه‏ای، به درخواست وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد ملی مدیریت کرونا در تاریخ ۰۶/۰۹/۱۴۰۰ با تمدید مهلت ثبت درخواست و پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کار‌های فرهنگی، هنری و رسانه‏‌ای آسیب دیده در بحران کرونا، از طریق سامانه کارا و امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی اعطایی به این کسب و کار‌ها (اعم از تسهیلات کرونایی، صندوق کارآفرینی امید و...) موافقت کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مصوبات این ستاد از سوی نظام بانکی کشور لازم ‏الاجراست و پیگیری‏‌های لازم برای تسهیل این امور حمایتی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.

اسلامی در ادامه تاکید کرد: دفتر توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر معاونت توسعه مدیریت و منابع، در حال برآورد میزان خسارت وارده بر کسب و کار‌های بخش فرهنگ، هنر و رسانه در نیمه اول امسال با هدف بهبود رویکرد‌های حمایتی وزارتخانه است و نتایج آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس برآورد‌های اولیه، فعالان اقتصادی و صاحبان کسب­ و کار‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور، سال گذشته متحمل خسارتی افزون بر ۹۰ هزار میلیارد ریال در بحران همه‌‏گیری کرونا شده‌‏اند. بر اساس این برآورد‌ها در میان سه رسته‏‏ فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، بیشترین میزان خسارت برکسب وکار‌های هنری وارد شده و پس از آن این کسب­ و کار‌های رسانه‌ای‏، متحمل بیشترین خسارت شده‌‏اند.

وی افزود: با توجه به ثبت درخواست فعالان و کارآفرینان فرهنگی، هنری و رسانه‏ای برای دریافت بیش از یک‏هزار و سیصد میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و حمایت بیش از ۹۰ هزار فرصت شغلی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تعامل مستمر هستیم.

اسلامی در پایان تصریح کرد: افزون بر این، دیگر شیوه‏‌های حمایتی بر اساس مفاد بسته حمایتی تدوین شده نیز برای رونق و بهبود محیط کسب و کار‌های فرهنگی و خلاق در دست پیگیری و اقدام است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *