صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الحاق ناو اطلاعاتی «طلائیه» به ناوگان جنوب نداجا

۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۸۰۳۸۳
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوشکن کلاس «دماوند» با آخرین تجهیزات و فناوری، آماده به آب انداختن است، از الحاق ناو اطلاعاتی «طلائیه» و زیردریایی کلاس «فاتح» در ناوگان جنوب به ناوگان نیروی دریایی ارتش خبر داد.
- بنا به اعلام دفاع‌پرس، امیر دریادار «شهرام ایرانی»، ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه مراسم معارفه فرمانده جدید ناوگان شمال در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش تمامی فعالیت‌های خود را در حوزه‌های ملی و بین‌المللی برنامه‌ریزی می‌کند.

وی با اشاره به ضرورت حفظ اقتدار ملی در آب‌های بین المللی توسط دریادلان نیروی دریایی ارتش، افزود: نیروی دریایی ارتش با ساخت شناور‌ها و تجهیزات خود به دست متخصصان ایرانی با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، تجهیزات به‌روز را در ناوگان شمال و جنوب در اختیار دارد.

امیر ایرانی با اشاره به ارتباطات بین‌المللی و حضور فعال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه آموزش به‌عنوان عضوی از اتحادیه‌های دانشگاهی منطقه، گفت: نیروی دریایی ارتش در حوزه اقیانوس هند به‌عنوان عضو اثرگذار در اجلاس فرماندهان نیروی دریایی و در کنار آن انجام تعاملات چندجانبه بین‌المللی با اجرای رزمایش‌های مرکب و مشترک با کشور‌های دوست و برادر، حضور فعال و عملکرد قابل توجهی دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به الحاق چند شناور در ناوگان شمال و جنوب، اضافه کرد: در ناوگان شمال، ناوشکن کلاس دماوند با آخرین تجهیزات و فناوری آماده به آب انداختن است.

وی افزود: در ناوگان جنوب نیز از کلاس ناوشکن جماران، ناو اطلاعاتی طلائیه (پروژه شیراز) با دارا بودن آشیانه بالگرد و همچنین زیردریایی کلاس فاتح به ناوگان نیروی دریایی ارتش الحاق می‌شود.

دریادار ایرانی با بیان اینکه دشمن همواره با ایران هراسی در تلاش است از ارتباطات بین المللی نیرو‌های نظامی ایران ممانعت کند، گفت: نیروی دریایی اساساً به دلیل ساختارش فراتر از مرز‌های داخلی خود و در آب‌های بین المللی فعالیت داشته و برنامه‌ریزی برای سفر ناوگروه‌های ایرانی به کشور‌های همسایه و بالعکس در دستور کار نداجا است.

فرمانده نداجا خاطرنشان کرد: هدف از سفر ناوگروه‌ها به کشور‌های همسایه و میزبانی ناوگروه‌های کشور‌های دیگر در ایران در راستای ابلاغ پیام صلح و دوستی و همچنین انعقاد تفاهم‌نامه‌های چندجانبه و اجرای تمرین‌های رزمی مرکب و مشترک و تبادل آموزش‌هاست.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *