مجموعه مالی، نظام ارزشیابی سازمان پزشکی قانونی است
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اینکه مجموعه مالی و ذیحسابی تنها یک مجموعه اداری نیست، گفت: مجموعه مالی، نظام ارزیابی، نمره دهی و ارزشیابی کل سازمان است و مجموعه اصلاح فرایندها و صرفه جویی در مصرف مواد و تجهیزات نتیجه ارائه گزارش و ارزیابی صورت گرفته توسط مجموعه مالی است.
- عباس مسجدی صبح امروز دوشنبه ۱۵ آذر ماه در جمع همکاران مالی و ذیحسابی ستاد و همچنین مدیران کل، ذیحسابان و کارکنان حوزه مالی استانها که به صورت مجازی در جلسه حضور داشتند، با تبریک روز حسابدار گفت: حسابداری ریشه در اصل معاد و پاسخگویی دارد و اعتقاد به این اصل که رفتار، گفتار و کردار ما روزی مورد حسابرسی قرار خواهد گرفت، موجب میشود که از هر گونه خطا و غفلت به دور باشیم.
وی با اشاره به مشکلات و تنگناها و در مقابلش ظرفیتها و توانمندیهای قابل توجه سازمان، افزود: در سال گذشته و مطابق آمارهای موجود یک سوم پروندههای قضایی در سازمان پزشکی قانونی کشور گردش کار داشته و این در حالی است که هیچ رسیدگی و اقدامی بدون دستور قاضی در مراکز پزشکی قانونی انجام نمیشود.
مسجدی تصریح کرد: تمام مراجعین سازمان در دستگاه قضایی پرونده دارند و با دستور مرجع قضایی برای رسیدگی و کارشناسی تخصصی به این سازمان ارجاع میشوند که نوعاً افرادی متالم و آسیب دیده اند و یا عزیزی را از دست داده اند.
دستگاههای متولی بر مشکلات سازمان اشراف دارند
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با تأکید بر سختی کار در این سازمان اظهار داشت: مراجعین سازمان عمدتا افرادی هستند که یا عزیزی را از دست داده و یا به دنبال وقوع یک حادثه دچار آسیب شده اند؛ بنابراین همکاران ما در پزشکی قانونی با افرادی متألم و دردمند مواجه هستند که باید ضمن تکریم، استعلامات قضایی آنان را نیز پاسخ دهند.
وی با اشاره به مشکل کمبود پزشک در سازمان گفت: در شرایطی که کار سخت، مراجعین دردمند و حقوق اندک است چگونه میتوان نیروهای سازمان به ویژه نیروهای متخصص و پزشکان شاغل را حفظ و یا نیروی جدید جذب کرد آن هم در شرایطی که جاذبههای اشتغال در بخشهای دیگر برای پزشکان بیشتر است.
مسجدی خاطرنشان کرد: دستگاههای متولی و مسئول در امر بودجه و تأمین نیرو به مشکلات و سختی کار پزشکی قانونی اشراف دارند که امیدواریم آگاهی وشناخت آنان زمینهای برای رفع مشکلات فعلی شود.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از مجموعه ذیحسابی و مالی سازمان در رفع مشکلات سازمان و تأکید بر دوری از هر گونه اسراف کاری و حیف و میل بیتالمال، افزود: هر مجموعه از جمله ذیحسابی و امور مالی برای رشد و تعالی باید تکاتی را مورد توجه قرار دهد که از آن جمله میتوان به بهرهگیری بهینه از امکانات موجود برای رشد و شکوفایی مجموعه، ترویج اخلاق و خدمت به مردم اشاره کرد.
وی انجام تعهدات به بهترین شکل، احترام به کارکنان و ارج نهادن به زحمات آنان، فراهم کردن زمینه رشد و تعالی مجموعه، افزایش مهارت ها، ایجاد فضای گفتمانی، تأمین عزت و کرامت انسانی، ارتقای معیشت کارکنان، رفع تبعیض و رعایت عدالت، خودباوری و نوآوری، حفظ اموال عمومی و. را از دیگر شاخصههای یک مجموعه مالی موفق عنوان کرد.
مسجدی در پایان با قدردانی از تلاشهای همکاران شاغل در بخشهای مالی و ذیحسابان سازمان (ستاد و استان ها)، ابراز امیدواری کرد با همراهی و همکاری همه اجزای سازمان، مشکلات و تنگناهای موجود برطرف شود.
- بیشتربخوانید:
- قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد دائمی شد
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *