صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

منتقدان شورای شهر نگاه سیاسی دارند

۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳:۳۹
کد خبر: ۷۷۹۴۰۷
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: اگر ما نگاه سیاسی داشتیم در آن صورت یک نگاه واحد را اختیار می‌کردیم و همه‌ی اعضای شورای شهر را به حرکت در چارچوب همان نگاه واحد که لابد باید برعکس نگاه موجود در شورای شهر پنجم باشد ملزم می‌کردیم.
علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درخصوص گمانه‌های موجود در رابطه با فقدان ضوابط قانونی مشخص برای انجام انتصاب‌ها در مدیریت شهری تهران به میزان گفت: من اتفاقا معتقدم شورای شهر تهران با خلاء قانونی در این زمینه روبرو نیست. البته در دیگر نهاد‌ها این خلاء قانونی وجود دارد. اگر اشتباه نکرده باشم قانون تعارض منافع در شورای شهر دوره پنجم به تصویب رسید. طبق این قانون تا به امروز بعضی از مواردی که درباره انتصاب افراد پیش آمده اتفاقا مورد ارزیابی قرار گرفته و با تکیه بر این قانون رد شده است. من تصور می‌کنم همین که امروز چنین قانونی وجود دارد به این معناست که شورای شهر در موضوع ضابطه‌مند بودن انتصاب‌ها از بقیه‌ی نهاد‌ها جلوتر است. اما اینکه انتظار داشته باشیم قانون تعارض منافع صورت کامل تری به خود بگیرد جزو رسالت‌های دوره فعلی شورای شهر است که باید به انجام برسد. اتفاقا همکاران ما درحال دنبال کردن مباحث حقوقی مربوط به این موضوع هستند تا انشالله شاهد یک اتفاق بهتر و کامل تری در این زمینه باشیم.

وی در واکنش به این پرسش که با توجه به رویکرد مدیریت شهری فعلی در قبال عدالت اجتماعی و استیفای حقوق شهروندان در زمینه مناسب سازی معابر، خطوط حمل و نقل، بوستان‌ها و دیگر فضا‌های عمومی به ویژه برای اقشار کم توان، جانبازان و سالمندان چه اقداماتی در دستور کار قرار دارد گفت: این مساله یک موضوع بسیار مهمی محسوب می‌شود که در ادوار مختلف مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته است. البته توجه به این موضوع در بعضی دوره‌ها کمتر اتفاق افتاده و در دوره‌های دیگری هم مورد اهتمام بیشتری بوده است. اما همواره مسائل مربوط به اقشار مختلف معلولان و نیز جانبازان مد نظر ما بوده و هست. بسیاری از ما ممکن است در خانواده هایمان مصادیقی از این افراد معلول یا جانباز را داشته باشیم. تهران هم یک شهری محسوب می‌شود که به خاطر وسعت و بزرگی و عوارض جغرافیایی یا ویژگی‌های دیگر ممکن است به طور کامل برای زیست اقشار کم توان، معلول یا سالمند مناسب نباشد. ما آنچه که در ادوار گذشته‌ی مدیریت شهری درمورد مناسب سازی فضا‌های عمومی برای خدمت رسانی بهتر به اقشار کم توان و سالمند اتفاق افتاده را حتما دنبال می‌کنیم.
 
نادعلی افزود: تلاش ما این است تا در دوره کنونی مدیریت شهری این مناسب سازی‌هایی که از دوره‌های قبلی شروع شده تکمیل بشود. کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر هم از طریق شهردار تهران حتما برای انجام این مناسب سازی‌ها پیگیری هایش را دارد. من مطمئن هستم که دوستان ما در شهرداری تهران هم نسبت به مساله مناسب سازی فضا‌های شهری برای اقشار کم توان حساسیت‌های ویژه‌ای دارند و آن را دنبال می‌کنند. با توجه به اینکه موضوع مناسب سازی فضا‌های شهری موضوعی چند بخشی است کمیسیون خدمات شهری، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و کمیسیون عمران و شهرسازی هرکدام بخشی از کار را بر عهده دارند. برای همین پیگیری این موضوع نیازمند وجود روابط بین کمیسیونی هم هست. ما امیدوار هستیم بتوانیم با تعاملی که میان کمیسیون‌های مربوطه شکل می‌گیرد در این زمینه اقدام‌های راهگشایی را شاهد باشیم.
 
بیشتر بخوانید:

سخنگوی شورای شهر تهران درباره انتقادات برخی محافل درباره نحوه عمل مدیریت شهری کنونی در رابطه با صیانت از باغات و احیای بوستان‌های تهران گفت: آن گروه‌هایی که در زمینه باغات تهران اتهام‌هایی را به شورای شهر وارد می‌کنند متاسفانه نگاه سیاسی دارند. چون یکی از اقدامات قابل توجه دوره کنونی شورای شهر که در همین جلسات اخیر هم به آن پرداخته شده بحث‌های پرچالشی است که درخصوص باغات توسط اعضای شورای شهر در حال طرح و بررسی است. اگر ما نگاه سیاسی داشتیم در آن صورت یک نگاه واحد را اختیار می‌کردیم و همه‌ی اعضای شورای شهر را به حرکت در چارچوب همان نگاه واحد که لابد باید برعکس نگاه موجود در شورای شهر پنجم باشد ملزم می‌کردیم. اما امروز ما شاهد این هستیم که برخلاف آن ادعا‌ها در جلسات شورای شهر همه‌ی این ماجرا‌هایی که بر سر مساله باغات تهران وجود دارد به بحث گذاشته می‌شود و نگاه‌های مختلفی هم وجود دارد.
 
نادعلی اضافه کرد: اتفاقا نتیجه‌ای هم که به دست آمده این است که براساس تجربه‌ی دوره چهارم و پنجم شورای شهر ما به این نقطه رسیده ایم که یک راه سومی را در پیش بگیریم. بر این اساس ما درصدد هستیم که در دوره فعلی مدیریت شهری دست به اصلاحاتی در قانون گذشته بزنیم و در کمیسیون شهرسازی برای ایجاد اصلاحات در زمینه قوانین مربوط به باغات اقداماتی را صورت بدهیم. این مساله نشان می‌دهد که دوستان من در شورای شهر ششم برای استیفای حقوق مردم به شدت احساس مسوولیت می‌کنند. این چیزی که من می‌گویم یک ادعا نیست. چون مساله ما تصمیم گیری درباره موضوع باغات تهران است و مشروح مذاکرات اعضای شورای شهر هم وجود دارد و می‌توان بر اساس این مذاکرات درباره عملکرد شورای شهر قضاوت کرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *