صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت جدید آلمان و بحران‌های پیش رو

۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۷۹۰۹۳
دولت جدید آلمان که طی روز‌های آینده کار خود ار آغاز می‌کند با بحران‌های مختلفی در زمینه‌های مختلف و به خصوص سیاست خارجی مواجه خواهد بود.

رسانه‌های آلمان گزارش دادند که «اولاف شولتز»، صدر اعظم آینده این کشور به تازگی نشستی را برای تصمیم گیری درباره دولت آینده برگزار کرده است.

به گزارش «نیویورک تایمز»، زمانی که «اولاف شولتز»، سوگند یاد کند، باید با یک بیماری همه گیر فزاینده، تنش در مرز لهستان و بلاروس، موضوع روسیه و اوکراین، چین و رابطه با آمریکا مواجه است.

«رابرت هابک»، یکی از سران حزب سبز‌ها طی یک کنفرانس خبری برای رونمایی از پیمان حکومتی جدید در آلمان، گفت «در حالی که ما در حال مذاکره بودیم، برخی از بحران‌ها به پایان رسید و توسعه یافت؛ ما در شرایط بحرانی مسئولیت دولت را بر عهده می‌گیریم.»

سیاست خارجی به سختی در مبارزات انتخاباتی آلمان مورد بحث قرار گرفت، اما ممکن است در ماه‌های اول دولت جدید این کشور تسلط یابد.

با به دست گرفتن ریاست گروه ۷ از سوی آلمان در ژانویه، «شولتز» فوراً در مورد انبوهی از سؤالات بین المللی فوری مواجه خواهد شد.

صدراعظم آینده آلمان اخیرا گفت که اولویت‌های وی چه مواردی هستند.

«شولتز»، می‎گوید «اروپای مستقل کلید سیاست خارجی ما است؛ به عنوان قوی‌ترین و پرجمعیت‌ترین کشور از نظر اقتصادی در قلب اروپا، وظیفه ما است که این اروپای مستقل را ممکن کنیم، آن را ارتقا دهیم و آن را پیش ببریم.»

تعداد کمی از تحلیلگران انتظار دارند که «شولتز» به طور قابل توجهی مسیر خود را نسبت به سلف خود، «آنگلا مرکل»، تغییر دهد.

اما شعله‌ ور شدن آتش‌های بسیاری در صحنه بین‌ المللی و برخی تغییرات ساختاری ژئوپلیتیکی در حال وقوع، ممکن است «شولتز» را مجبور به برخی اقدامات کند.

به عنوان یکی از نخستین محک‎ها، «شولتز» با نحوه برخورد با لهستان مواجه خواهد شد که برخی از اصول را تحت عنوان عضویت در اتحادیه اروپا نقض کرده است، اما همچنین تحت فشار بلاروس، است.

حزب سوسیال دموکرات، به عنوان حزب متبوع «اولاف شولتز»، به طور سنتی نسبت به روسیه خوش بین هستند و از پروژه‌هایی مانند خط لوله گاز نورد استریم ۲ حمایت می‌کنند، اما اگر روابط مسکو و کی‎یف متشنج شود، آزمایش مهمی خواهد بود.

درباره چین نیز تحلیلگران می‌گویند که صنعت آلمان در مورد وابستگی خود به بازار چین صریح‌تر شده است اما موضع آلمان به دلایل ساختاری در قبال چین سخت‌تر خواهد شد.

درباره آمریکا نیز تعداد کمی در برلین می‌خواهند بیش از حد به واشنگتن تکیه کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *