صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شگرد‌هایی برای تهیه کمپوت سیب

۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۸۸۸۴
یکی از خوشمزه‌ترین و در عین حال سالم‌ترین دسرها، کمپوت سیب است که به‌راحتی می‌توانیم در منزل آن را درست کنیم.

_ همشهری آنلاین نوشت: کمپوت فقط برای عیادت از بیمار نیست. مخصوصاً کمپوت سیب که فوق العاده خوشمزه است و کاربرد‌های مختلفی دارد. مثلاً می‌توانید آن را روی کرپ، پنکیک، وافل، فرنچ تست یا حتی اوتمیل بریزید و کمی به صبحانه‌هایی که می‌خورید تنوع بدهید. دنبال یک کیک پاییزی جذاب هستید؟ خب کاری ندارد. یک کیک ساده درست کنید. بعد با یک لایه نازک خامه سبک و کمپوت سیب تزئینش کنید. انواع چیز کیک را هم می‌توانید با همین روش تزیین کنید.

برای درست کردن کمپوت سیب در خانه پیشنهاد می‌کنیم از سیب‌هایی استفاده کنید که کاملاً سالم و کمی سفت هستند. از نظر طعم هم بهتر است سیبی را انتخاب کنید که ترش و شیرین باشد. این طعم بهتری به کمپوت خانگی شما میدهد. البته این بستگی به سلیقه خودتان دارد. هم از سیب زرد می‌توانید استفاده کنید و هم قرمز.

نحوه خرد کردن سیب هم کاملاً سلیقه‌ای است. با زدن اسلایس‌های عمودی شکل کمپوت جذاب‌تر و مجلسی‌تر می‌شود که برای تزیین کیک و دسر خیلی مناسب است. حتی می‌توانید سیب را قالب بزنید. خلاصه برای این مرحله از تهیه کمپوت سیب خانگی می‌توانید از خلاقیت خودتان استفاده کنید.

خبر خوش این که برای تهیه کمپوت سیب به مواد زیادی نیاز ندارید. سیب‌تر و تازه، کمی دارچین، کره و شکر قهوه‌ای مواد ساده تشکیل دهنده کمپوت سیب هستند.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب ۳ عدد

آب ۱ و ۱/۲ لیوان

شکر ۵ قاشق غذاخوری

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

هل ۳ عدد

آبلیمو یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

۱- قابلمه‌ای را روی شعله متوسط قرار دهید. آب، شکر، گلاب، آبلیمو و دانه‌های هل را داخل آن بریزید و هم بزنید. بگذارید جوش بیاید.

۲- وقتی مخلوط آب و شکر به جوش رسید، سیب خرد شده را به آن اضافه کنید.

۳- بگذارید ۲۰ دقیقه به پخت ادامه دهد تا شربت کمی قوام بیاید و سیب نرم شود.

۴- دانه‌های هل را خارج کنید و دور بریزید. کمپوت سیب آماده شده را داخل شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

تهیه کمپوت سیب در مایکروفر

۱- سیب‌ها را پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

۲- آب و شکر و گلاب را باهم مخلوط کنید و سیب‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس داخل ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و روی آن را با بشقابی بپوشانید. ظرف را داخل مایکروفر قرار دهید و با قدرت ۱۰۰ درصد مایکروفر را روشن کنید.

۳- پنج دقیقه بگذارید کمپوت بپزد. سپس مواد را با قاشق کمی مخلوط کنید و مجدد ۵ دقیقه دیگر بگذارید کمپوت بپزد و آماده شود (در مجموع ۱۰ دقیقه زمان برای تهیه کمپوت سیب در مایکروفر لازم است). آن را از مایکروفر خارج کنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس میل کنید. (در این روش نیازی به آبلیمو و هل نیست.)

نکته‌های کلیدی

برای تهیه کمپوت از میوه‌های سالم و بدون لکه استفاده کنید.

برای خوشرنگ شدن می‌توانید کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.

اگر عطر هل و گلاب را در کمپوت دوست ندارید می‌توانید به جای آن از نصف قاشق چای‌خوری وانیل یا کمی دارچین استفاده کنید.

زمان دقیق پخت سیب بستگی به ضخامت برش‌های شما دارد. می‌توانید با خلال دندان چک کنید. اگر خلال دندان به‌راحتی در سیب فرو رفت به اندازه کافی پخته است.

اگر سیب پخته بود، ولی آب کمپوت بیش از حد رقیق بود، سیب‌ها را خارج کنید و بگذارید شربت یک غل دیگر بخورد.

برای درست کردن کمپوت سیب درسته در خانه کافی است وسط سیب‌ها را پوست بگیرید. وسط آن‌ها را با هسته‌گیر خارج کنید. سپس به همان روش کمپوت را تهیه کنید. در این صورت ممکن است کمی زمان پخت بیشتری لازم باشد.

از سیب گلاب هم می‌توانید استفاده کنید.

کمپوت نسبت به مربا شکر کمتری دارد. به همین علت هم برای بیماران و افراد سالخورده مناسب‌تر است.


برچسب ها: طرز تهیه دسر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *