صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کسب‌وکار‌های خرد اسیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای/ کاهش قدرت خرید مردم در اثر افزایش بی‌ضابطه قیمت‌ها

۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۸۴۱۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کرمان گفت: رشد بی‌رویه فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ به کسب‌وکارهای خرد ضربه وارد کرده است و به‌رغم این‌که واحدهای صنفی کوچک کالاها را باقیمت‌های پایین‌تر به مصرف‌کننده می‌فروشند، اما با وجود این فروشگاه‌ها در حق آن‌ها اجحاف می‌شود.
یوسف جعفری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص وضعیت فعلی اصناف استان کرمان گفت: اصناف استان کرمان نزدیک به ۲ سال در اثر شیوع بیماری کرونا تقریباً تعطیل بودند و در حال حاضر نیز به دلیل کاهش قدرت خرید مردم در اثر افزایش بی‌حد و حصر قیمت‌ها بازهم اصناف گرفتارند و وضعیت خوبی ندارند و فکر می‌کنم این مشکلات مختص به اصناف استان کرمان نیست و همه اصناف در کل کشور در گیر آن هستند.

وی در خصوص حمایت‌های دولتی و تسهیلات پرداختی به اصناف استان کرمان بابیان این‌که متأسفانه تا کنون از سوی دولت هیچ کمکی به اصناف استان کرمان نشده است افزود: در خصوص پرداخت تسهیلات نیز  به دلیل سنگ‌اندازی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات شاید کمتر از ۱۰ درصد اصناف استان کرمان موفق به دریافت این تسهیلات شدند به‌عنوان مثال کارمند دولت با حقوق دریافتی ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ضمانت پرداخت تسهیلات باید به بانک عامل معرفی می‌شد. 

این فعال حوزه اصناف ادامه داد: در سال گذشته چیزی حدود به ۲ هزار پروانه کسب اصناف استان کرمان رسماً ابطال شد و می‌توان گفت که همین تعداد از اصناف استان نیز کارشان به تعطیلی کشید و فقط پروانه کسب خود را باطل نکردند.
 
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کرمان اظهار کرد: از طرفی رشد بی‌رویه فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ به کسب‌وکارهای خرد ضربه وارد کرده است و به‌رغم این‌که واحدهای صنفی کوچک کالاها را باقیمت‌های پایین‌تر به مصرف‌کننده می‌فروشند، اما با وجود این فروشگاه ها در حق آن‌ها اجحاف می‌شود.

جعفری با اشاره به این‌که فروشگاه‌های زنجیره‌ای از کارخانجات تولیدی به‌صورت کلی خرید می‌کنند و به دلیل عدم نظارت بر فروش و قیمت‌ها این کارخانه‌ها به سفارش این فروشگاه‌ها قیمت واقعی را روی کالاها درج نمی‌کنند و بعد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای برخلاف اعلام تخفیف قیمت اجناس برای جذب مشتری، بر اساس قیمت غیرواقعی درج‌شده بر روی کالاها اجناس خود را باقیمت بالاتر از بازار به مصرف‌کننده ارائه می‌دهند.

وی در پایان تأکید کرد: به دلیل وابستگی‌ها و روابطی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارند نظارتی بر قیمت فروش آن‌ها اعمال نمی‌شود.
 
 
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *