تاکید دستگاه قضایی بر تولید و انتشار محتوای فاخر اسلامی در فضای مجازی و رسانه
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت رسانهها در فرهنگ سازی جامعه گفت:بسیج رسانه و فعالان ارزشی بسیج رسانه باید پای کار باشند، مفاهیم والای ارزشی و اسلامی خود را با ارائه کارهای ارزشی و فاخر در فضای رسانه و فضای مجازی ترویج دهند و این فضای مهم را از دشمن بگیرند.
- ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در جلسه هماهنگی و هم افزایی استفاده حداکثری از ظرفیت بسیج محلات در برقراری نظم و امنیت در جامعه و برخورد با مظاهر فساد و منکرات که با حضور فرماندهان حوزههای شهری بسیج برگزار شد بیان کرد: هر زمان با روحیه بسیجی وارد میدان شده ایم ثمرات و برکات آن را دیده ایم،هر زمان از این روحیه فاصله گرفته ایم نتایج مطلوبی حاصل نشده است.
عتباتی، با تاکید بر اهمیت امنیت گفت: امنیت یک مقوله جدی است،بسیج ظرفیت بالایی در کمک به دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در ارتقاء امنیت اجتماعی در محلات دارد،میتوان از ظرفیت خوب پایگاههای بسیج در زمینه پیشگیری از جرم و ارتقاء ضریب امنیت و بهبود مهارتهای رفتاری وصلح وسازش در محلات و مناطق بهره برد و شرایطی را فراهم کرد که بستر ارتکاب جرم را از بین برد.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی افزود:در هر حوزه که بسیج ورود کرده برکات بسیاری حاصل شده است، در ۸ سال دفاع مقدس، در محرومیت زدایی، جهاد سازندگی، طرح شهید سلیمانی و در همین هفته بسیج امسال که با کمکهای بسیج حقوقدانان ۱۱۴ نفر از محکومان مالی و جرایم غیر عمد آزادشدند.
عتباتی، گفت: میبایست هماهنگی، هم افزایی و هم پوشانی که بین دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و بسیج و سپاه وجود دارد را تقویت کرد تا با کمک هم امنیت را ارتقاء و استان، شهرها و محلات را به مراتب امنتر کرد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی اظهار کرد: قاعدهمند نمودن استفاده از ظرفیت بسیج در برقراری نظم و امنیت در جامعه و آموزشهای لازم برای استفاده از ظرفیتهای قانونی در این خصوص میتواند نتیجه خوبی داشته باشد که در جامعه به عینه مشهود شود و بسیج میتواند نقش فعالی در حساس کردن جامعه به تبعات رفتارهای ضد اجتماعی داشته باشد.
وی در پایان به ظرفیت رسانهها نیز اشاره و گفت: از ظرفیت رسانه نباید غافل شد و بسیج رسانه و فعالان ارزشی بسیج رسانه باید پای کار باشند و مفاهیم والای ارزشی و اسلامی خود را با ارائه کارهای ارزشی و فاخر در فضای رسانه و فضای مجازی ترویج دهند و این فضای مهم را از دشمن بگیرند.
مجیدی، دادستان مرکز استان نیز در این جلسه گفت: اساس حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی مدیون بسیج است و برای رضایتمندی مردمی میطلبد که دستگاه قضایی از بسیج حمایت قانونی کند چرا که با توجه به انبوه آسیبهای اجتماعی لازم است بسیج حتماً در میدان باشد.
وی افزود: بسیج یک ظرفیت تمام نشدنی است که با توجه با اقتضائات جامعه مسئولیت آن تغییر میکند به همین خاطر باید سازوکارهایی فراهم شود که از ظرفیت بسیج در بحث صلح و سازش، شناسایی محکومین متوراری که جزء مطالبات مردمی است و سایر زمینههای بازدارنده استفاده نمود.
سردار خرم نیا، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی نیز به ارتباط و تعامل نزدیک خوب و سازنده نیروی انتظامی با بسیج و سپاه اشاره کرد و بیان داشت:تبادل اطلاعاتی، آموزشی و عملیاتی خوبی بین یگانهای انتظامی و بسیج در جریان است و بسیج میتواند در موضوعات همچون عدم رعایت مسائل اخلاقی و شئونات اجتماعی و اراذل و اوباش با برخورد ارشادی و تذکر لسانی و اطلاعاتی نیروی انتظامی را یاری کند.
وی افزود:بسیج، هنرمندان و افراد فرهیخته و شایستهای دارد که میتوانند با تولید محتوای فاخر فرهنگی تاثیر و فرهنگ سازی خوبی از طریق رسانهها و فضای مجازی داشته باشند.
سرهنگ نجمی، معاون هماهنگ کننده سپاه شهدای استان آذربایجان غربی نیز به نقش موثر بسیج در عرصههای مختلف انقلاب اشاره کرد و گفت: بسیج از اوایل انقلاب پای کار بوده است و در جنگ تحمیلی، دور زدن تحریم ها، محرومیت زدایی و سایر موارد دین خود را به انقلاب ادا کرده و میکند و در دفاع از آن تا پای جان ایستاده است و از اعتقادات خود یک قدم هم عقب نخواهد نشست.
وی افزود: برای اینکه بسیجیان به تکالیف و وظایف قانونی خود آشنا شوند نیازمند آموزشهای لازم هستند تا در برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی به تکالیفی که قانون برای آنها مشخص نموده عمل کنند همچنین میتوان از ظرفیت بسیج محلات و روحانیون و ریش سفیدان بسیجی در صلح و سازش استفاده نمود.
محمدی، مدیر کل سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و سرهنگ عیوضلو فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیز از دیگر سخنرانان این جلسه بودند که هر یک به فراخور موضوع جلسه مطالبی را بیان نمودند.
در ادامه اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع جلسه پرداختند ونهایتا مصوباتی به تصویب اعضا رسید که از مهمترین آنها به ارائه آموزش به ضابطین و صدور کارت ضابطیت برای آنها، حمایت قضایی از اقدامات بسیج، افزایش تعامل بسیج با دستگاه قضایی در اقدامات به عنوان ضابط، برگزاری فصلی این جلسه وگزارش اقدامات، میتوان اشاره کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *