صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شگرد‌هایی برای رفع ترش شدن غذا

۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۷۹۱۵
‌می‌توانید برای رفع ترش شدن غذا از شیرینی و سبزیجات استفاده کنید.

_ آشپزکده نوشت: برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید یکی از راه‌های زیر را با توجه به نوع غذای خود و اینکه با کدام از روش‌های زیر سازگار است انتخاب کنید:

استفاده از شیرینی برای رفع ترش شدن غذا

۱- به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.

توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید، خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

استفاده از سبزیجات برای از بین بردن ترشی غذا

۲- اگر سوپ یا خورشت شما ترش شده است و در آن سبزیجات و سیب زمینی دارد، از مقداری سیب زمینی و سبزیجات دیگر برای از بین بردن ترشی غذا استفاده کنید.

برای رفع ترش شدن غذا از مقداری چربی استفاده کنید

۳- از مقداری چربی برای کاهش ترشی غذا یا خورشت استفاده کنید این چربی میتواند شامل انواع روغن مانند دنبه و روغن زیتون و مقداری خامه باشد.

جوش شیرین برای رفع ترش شدن غذا

۴- روش دیگر برای رفع ترش شدن خورشت و غذا این است که از مقدار خیلی کم جوش شیرین استفاده کنید. اما این مقدر باید خیلی خیلی کم باشد، چون جوش شیرین ضرر دارد.

جوش شیرین نقطه مقابل غذا‌های ترش و اسیدی است؛ اما باید خیلی کم استفاده شود و در رفع ترشی غذا خیلی موثر است.

نمک برای رفع ترش شدن غذا

۵- نمک میتواند ترشی غذا را کاهش دهد، اگر غذا یا خورشتتان هنوز نمک زیاد نزدید و شور نمی‌شود، برای رفع ترشی غذا مقداری نمک به خورشت اضافه کنید تا ترشی غذا کم شود.


برچسب ها: غذا خانه داری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *