صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر صمت: تمرکز بر متعادل‌سازی تراز تجاری ایران و سوریه

۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱:۲۹
کد خبر: ۷۷۷۷۱۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صمت هدف از سفر به سوریه را گسترش روابط اقتصادی در بخش‌های مختلف با سوریه عنوان کرد و گفت : اولین نکته‌ای که ما بر آن متمرکز خواهیم شد متعادل کردن تراز تجاری دو کشور است.
- بنا به اعلام شاتا، سید رضا فاطمی امین در راس هیئتی از فعالان اقتصادی کشورمان بامداد دوشنبه وارد دمشق شد.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت  که به دعوت سامر الخلیل وزیر اقتصاد سوریه به این کشور سفر کرده است، در تشریح اهداف این سفر گفت: تمرکز من در این سفر روی روابط اقتصادی در بخش‌های مختلف با کشور سوریه است و حتی می‌توان طرح‌های چند جانبه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: می‌توان محصولات متعددی در سوریه تولید و به دیگر کشور‌های عربی و منطقه صادر کرد.

فاطمی امین درخصوص ارتقای هکماری‌های تجاری و اقتصادی نیز تصریح کرد: اولین نکته‌ای که ما بر آن متمرکز خواهیم شد متعادل کردن تراز تجاری دو کشور است؛ قطعا سوریه با مشکلاتی جدی در زمینه اقتصادی مواجه است و شاید صادرات یک طرفه تصوری عملی نباشد بنابراین نکته کلیدی اینجاست که روابط اقتصادی متعادلی ایجاد کنیم که دو طرف از آن نفع ببرند.

بنا بر این گزارش وزیر صمت کشورمان دیدار‌های متعددی با مقامات سوری از جمله حسین عرنوس نخست وزیر و شماری از اعضای گروه اقتصادی کابینه او را طی سه روز آینده در برنامه دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: پیشنهاد‌های عملی متعددی را آماده کردیم که آن‌ها را با وزیران سوری به اشتراک خواهیم گذاشت تا شاید بتوان تصویری عملی و چابک از همکاری‌های اقتصادی دو کشور ترسیم کرد.

وزیر اقتصاد سوریه نیز گفت: قانون سرمایه گذاری جدید این کشور فرصت‌های خوبی را فراهم کرده است.

سامر الخلیل افزود: شرکت‌های ایرانی از تجربه و توانمندی‌های قابل توجهی برخوردارند، ما علاقمندیم که آن‌ها را به استفاده از فرصت‌های پیش رو در سایه معافیت‌های گمرکی و مالیاتی بهره‌مند کنیم.

وی گفت: شکی نیست که مقامات اقتصادی تهران و دمشق به دنبال تکامل تجاری و اقتصادی برآمدند که منافع دو کشور را تامین می‌کند.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *