صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیات قرنطینه مسافران هوایی در پی کشف سویه جدید ویروس کرونا

۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸:۵۸
کد خبر: ۷۷۷۵۸۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی گفت: عمدتاً پرواز مستقیمی از ایران به کشور‌های آفریقایی وجود ندارد بنابراین مسافرینی که ممکن است به هر دلیلی با پرواز‌های غیرمستقیم وارد ایران شوند اگر خارجی باشند قطعاً ورودشان از ۸ کشور اعلامی ممنوع است.

- حسن خوشخو در برنامه زنده تلویزیونی در خصوص نظارت بر فرودگاه‌ها در پی کشف گونه جدید ویروس کرونا در کشور‌های آفریقایی گفت: بر اساس مکاتبات وزارت بهداشت با سازمان هواپیمایی کشور ۸ کشور که در جنوب قاره آفریقا هستند ممنوعیت ورود آن‌ها به ایران اعلام شده است.

وی بیان کرد: این کشور‌ها شامل آفریقای جنوبی، بوتسوانا، زیمبابوه، نامیبیا، لسوتو، اسواتینی، موزامبیک و مالاوی می‌شود.

مدیر کل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها در خصوص قرنطینه و جزئیات ورود مسافران به کشور گفت: عمدتاً پرواز مستقیمی از ایران به کشور‌های آفریقایی وجود ندارد بنابراین مسافرینی که ممکن است به هر دلیلی با پرواز‌های غیرمستقیم وارد ایران شوند اگر خارجی باشند قطعاً ورودشان از ۸ کشور اعلامی ممنوع است.

خوشخو تاکید کرد: اگر مسافر از این ۸ کشور به طور مستقیم قصد ورود به ایران را داشته باشد اگر تبعه خارجی باشد ورودش به کشور ممنوع است و اگر اتباع ایرانی باشد در بدو ورود توسط بهداشت مرزی رصد می‌شوند و الزام است که به مدت دو هفته قرنطینه شوند و در این مدت دو هفته نیز تست پی سی آر باید از این افراد گرفته شود و بعد از این که بهداشت مرزی و یا وزارت بهداشت تاییدیه ورود این افراد را بدهند می‌توانند به جامعه ملحق شوند.

وی در ادامه تاکید کرد: مسافران در ایام قرنطینه قطعاً باید با هزینه خود قرنطینه شوند و هزینه‌ها بر عهده مسافر است.

مدیر کل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها در توضیح پرواز‌های غیرمستقیم یا کانکشن به ایران گفت: این که بخواهیم تمام همت را داشته باشیم تا فرد مبتلایی به کشور وارد نشود واقعیت امر این است که ممکن است این اتفاق از طرق مختلف بیافتد.

وی اظهار داشت: بیشتر کشور‌ها بر اساس توصیه ایکائو و سازمان جهانی بهداشت تمرکز خود را بر روی بهداشت مرزی و پروتکل‌های بدو ورود برای مسافران می‌گذارند اگر ما بتوانیم قرنطینه مناسبی را برای افرادی که به هر دلیلی مشکوک هستند و توسط عوامل بهداشت مرزی شناسایی می‌شوند انجام دهیم فکر می‌کنم که می‌توانیم از این بحرانی که ممکن است ایجاد شود پیشگیری کنیم.

خوشخو در خصوص این که در آلمان و انگلیس نیز سویه جدید کرونا مشاهده شده در خصوص اقدامات لازم گفت: ما تابع سیاست‌هایی هستیم که عمدتاً از ستادملی مقابله با کرونا نشات می‌گیرد و به ما ابلاغ می‌شود و هر کشوری که وزارت بهداشت و یا ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور محدودیت‌های پروازی به ما اعلام کنند قطعاً سازمان هواپیمایی کشوری همراه و همگام خواهد بود.

وی درباره این که برخی از مسافران خارجی بدون داشتن کارت واکسن به کشور وارد می‌شوند گفت: الزامی که از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام و به شرکت‌های هواپیمایی ابلاغ شده است این است که ورود افراد به کشور ما حتماً مبتنی بر زدن دو دوز واکسن کرونا است و این که حتماً قبل از این ورود به کشور تست پی سی آر منفی را داشته باشند و قطعاً شرکت‌های هواپیمایی که بخواهند مقررات بهداشتی را رعایت نکنند با توجه به این که سلامت جامعه برای ما در اولویت است با برخورد ما روبرو می‌شوند و نسبت به محدودیت‌های پروازی حتماً اقدام خواهیم کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *