صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۴۰ درصد ظرفیت سازندگان تجهیزات صنعت نفت خالی است/ ابر پروژه‌های نفتی تعریف می‌شود

۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵:۵۴
کد خبر: ۷۷۷۲۷۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
رئیس هیئت‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفت: ۴۰ درصد از ظرفیت ساخت اعضای انجمن خالی است لذا برای تکمیل ظرفیت ساخت داخل در صنعت نفت، طی جلساتی که با مدیران دولت سیزدهم داشتیم قرار است تا مگا (ابر) پروژه‌های صنعت نفت تعریف شود. ت.

- مجید محمدپور امروز در یک نشست خبری با محوریت «پیگیری مطالبات سازندگان داخلی»، گفت: جلسات خوبی با معاون وزیر نفت، مدیرعامل شرکت پخش و پالایش نفتی و مدیر عامل شرکت ملی مهندسی ایران داشتیم و دغدغه‌های سازندگان را مطرح کردیم.

وی تاکید کرد: با وجود کرونا و تحریم‌ها، هزینه‌های زیادی به سازندگان تجهیزات صنعت نفت تحمیل شد با این حال ناامید نیستیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ادامه داد: نوسانات نرخ ارز دامن گیر ما است، ۶۵ درصد از هزینه تمام شده ساخت هر تجهیز مواد اولیه است که ۸۰ درصد آن باید از خارج از کشور تامین شود و تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز است.

وی ادامه داد: ۴۰ درصد از ظرفیت ساخت اعضای انجمن خالی است لذا برای تکمیل ظرفیت ساخت داخل در صنعت نفت، طی جلساتی که با مدیران دولت سیزدهم داشتیم قرار است تا مگا(ابر) پروژه‌های صنعت نفت تعریف شود.

محمدپور با اشاره به اینکه در مدت کوتاهی که دولت سیزدهم به سرکار آمده پیگیری‌های مناسبی انجام شده است، افزود: ۲۰ سال پیش که انجمن تاسیس شد تعداد اعضا محدود بود، اما بار‌ها اعلام کردیم در حال حاضر ۸۵ درصد از تمام تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی در داخل کشور وجود دارد.

وی با اشاره به ۴۰ درصد ظرفیت خالی سازندگان تجهیزات صنعت نفت ادامه داد: برای تکمیل ظرفیت مقرر شده تا مگا پروژه‌هایی تعریف شود؛ دغدغه بعدی پرداخت مطالبات بود.

محمدپور با اشاره به ۱۰ گروه کالایی ساخت داخل در صنعت نفت، گفت: ۱۰ قلم کالایی دیگر نیز تعریف شده و اکنون کاتالیست ها، توربین و کمپرسور در کشور در قالب ۱۰ گروه کالایی ساخته شده است، با این حال برای ادامه کار باید این موضوع بازنگری شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت افزود: نداشتن‌ ای پی‌ آی جلوی صادرات را گرفته و قرار بود انجمن نفت ایران گواهینامه کیفیت را صادر کند، اما این اتفاق نیافتاد.

محمدپور افزود: کمتر از یک درصد ظرفیت به صادرات اختصاص دارد، ونزوئلا، ترکمنستان، قطر، عراق و سوریه به عنوان بازار‌های صادراتی در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به توافقنامه ۲۵ ساله بین ایران و چین اشاره کرد و گفت: باید آمادگی‌هایی در بخش صنعت ایجاد شود. در بسیاری از تجهیزات ما توانسته‌ایم تجهیزات مشابه چینی را از نظر قیمتی شکست دهیم و می‌توانیم در این توافقنامه دست بالا را داشته باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *