صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌هایی برای تهیه سوپ میگو با خامه

۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۷۰۷۹
سوپ میگو با خامه یکی از بهترین و مقوی‌ترین پیش غذا‌ها برای همه افراد از کودکان تا افراد مسن است.

_ نمناک نوشت: سوپ مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می‌باشد که از مواد غذایی مختلف تهیه می‌شود و به عنوان پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می‌شود. سوپ میگو یک غذای دریایی و خوشمزه است که به دلیل وجود فسفر برای کودکان و افراد سالمند مقوی می‌باشد.

این سوپ خوشمزه به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را آورده ایم، پیشنهاد می‌کنیم این سوپ را به روش زیر تهیه و در برنامه غذایی عزیزانتان بگنجانید.

مواد لازم سوپ میگو با خامه

پیازچه (خرد شده) ۴ شاخه
سیر ۱ حبه
آب مرغ ۲ پیمانه
میگو (پاک شده و ریز) ۱ پیمانه
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
جعفری ۵۰ گرم
خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری
هویج (نگینی شده) ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سوپ میگو با خامه

برای تهیه این سوپ میگوی ریز انتخاب کنید و آن‌ها را خرد نکنید.

زمان تمیز کردن میگو حتما رگ کمر میگو را در بیاورید.

در ظرفی آب، سرکه و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد.

میگو‌ها را در آب جوش ریخته و ۳۰ دقیقه زمان داده و بعد در آبکش بریزید.

همه مواد مانند سیر، پیازچه، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و بپزید.

سوپ را در دستگاه غذاساز بریزید تا یکدست شود.

مواد را دوباره روی حرارت بگذارید و جعفری را در آن بریزید و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد.

حرارت را خاموش کرده، میگو را به آن بیافزایید.

سوپ شما آماده سرو است، نوش جانتان.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *