صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت از دخالت در فروش و توزیع تراکتور دست بردارد/ سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ورود کند

۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰:۲۷
کد خبر: ۷۷۶۹۸۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی گفت: افزایش ۳۵ درصدی قیمت تراکتور به کشاورزان فشار وارد می‌کند و اگر دولت دست از دخالت در فروش و توزیع محصولات کشاورزی بردارد قیمت تراکتور واقعی می‌شود و بازار آزاد و دلالی نیز از بین می‌رود.

حمیدرضا نامی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص علت افزایش ۳۵ درصدی قیمت تراکتور گفت: درباره افزایش قیمت تراکتور بهتر است مدیران شرکت تراکتورسازی و رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی اظهار نظر کنند، زیرا تولید با شرکت تراکتورسازی بوده و توزیع و فروش تراکتور با جهاد کشاورزی است و به لحاظ اجرایی این تفکیک انجام شده است.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی گفت: شرکت تراکتورسازی در فروش دخالت ندارند و کل مسئولیت فروش را علی رغم غیرقانونی بودن جهاد کشاورزی انجام می‌دهد.


وی افزود: افزایش ۳۵ درصدی قیمت تراکتور به کشاورزان فشار وارد می‌کند و اگر دولت دست از دخالت در فروش و توزیع محصولات کشاورزی بردارد قیمت تراکتور واقعی می‌شود و بازار آزاد و دلالی نیز از بین می‌رود.
 
وی در ادامه گفت: تراکتور ۳۰۶ میلیونی تراکتور سازی ۴۴۰ میلیون عرضه می‌شود این درحالیست که همین تراکتور در بازار آزاد و سیاه با قیمت ۶۰۰ میلیون خرید و فروش می‌شود.

نامی اظهار کرد: در حال حاضر مشکل اصلی قیمت تراکتور نیست، زیرا کشاورز با وجود ۳۵درصد افزایش قیمت، قادر و آزاد به خرید تراکتور نیست یعنی تراکتور حتی با افزایش قیمت ۳۵ درصدی که در کارخانه به وجود آمده به دست کشاورز نمی‌رسد بلکه به دست یکسری کشاوز نما می‌رسد و کشاوزان مجبورند با قیمت‌های آزاد از بازار سیاه تراکتورخرید کنند.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی بیان کرد: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تنها مرجعی است که می‌تواند در مسئله افزایش قیمت تراکتور می‌تواند اظهار نظر کند.

وی در ادامه گفت: ساختار‌های سهمیه بندی و حواله به دست مصرف کننده واقعی نمی‌رسد بلکه به یکسری کشاورز نما داده می‌شود که سود اصلی را می‌برند که این اقدام تولید را تضعیف می‌کند و آسیب زیادی به کشاورزان نیازمند تراکتور میزند همچنین شبکه توزیع را نیز از بین می‌برد.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *