صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دو سال آینده، گرم‌ترین سال‌های تاریخ

۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴:۴۱
کد خبر: ۷۷۶۹۳
خبرگزاری میزان - سازمان هواشناسی انگلستان، گرمایی بی‌سابقه را برای دو سال آینده‌ی زمین پیش‌بینی کرده است.
به گزارش به نقل از ایران خبر، بر اساس گزارش‌های سازمان هواشناسی انگلستان، میزان گرمای هوا در دو سال آینده می‌تواند رکوردها را بشکند. این سازمان با اشاره به تغییرات اقلیمی ناشی از گازهای گلخانه‌ای، درباره‌ی تغییر پدیده‌های طبیعی هشدار داده است.



محققان می‌گویند که در حال حاضر پدیده‌ی ال نینیویی در حال شکل‌گیری در اقیانوس آرام است و با توجه به این موضوع، انتظار می‌رود که گرمای تمام زمین بیشتر شود. آن‌ها می‌گویند که میانگین دمای سطح زمین در حال حاضر به بالاترین مقدار خود رسیده است؛ طوری که میانگین ۰/۶۸ درجه سانتی‌گراد بیشتر از میانگین همین مقدار در بین سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۰ است.

پروفسور «استیون بلچر» از Met Office انگلستان در این باره گفته است:‌ «ما از الگوهای طبیعی که روی دمای دنیا تاثیر می‌گذارند با خبر هستیم، اما دمای بالای امسال، تاثیرات زیاد گازهای گلخانه‌ای را گوش‌زد می‌کند. با توجه به این موضوع که احتمالا سال آینده هم به‌همین صورت گرم خواهد بود، می‌توانیم به وضوح تغییرات اقلیمی زمین را درک کنیم.»

پرفسور «روان استاتن» از دانشگاه ردینگ هم عقیده‌ی یکسانی دارد: «اگر شاهد فوران آتش‌فشانی بزرگ نباشیم، احتمالا سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ از گرم‌ترین سال‌های تاریخ خواهند بود.»

پژوهشگران معتقدند که تاثیر افزایش CO2 و هم‌چنین گرم شدن طبیعی آب‌های اقیانوس‌ها، نمایانگر تغییرات بزرگی است که ممکن است برای اقلیم زمین به‌وجود آیند.

پدیده‌های که امروز شاهد آن هستیم، بسیار شبیه ال نینیوی سال ۱۹۹۸ هستند. در این سال، آب و هوای طبیعی دنیا بر اثر این چرخه‌ی آب و هوایی کاملا متلاشی شد. ممکن است امروزه هم شاهد خشک‌سالی‌هایی در افریقای جنوبی، آسیای شرقی و فیلیپین باشیم. هم‌چنین امکان به‌وجود آمدن سیل در امریکای جنوبی هم وجود خواهد داشت.

پژوهش‌گران می‌گویند که تغییرات جوی در اقیانوس اطلس باعث می‌شود که اروپا برای یک دهه، با تابستان‌هایی سرد و خشک مواجه شود. البته تنها در صورتی که تغییرات جوی اقیانوس آرام روی اقیانوس اطلس تاثیر نگذارند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *