صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توجه به حقوق شهروندی مددجویان از اولویت‌های سازمان زندان‌هاست

۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۶۶۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
خبرگزاری میزان – میرزایی با بیان اینکه توجه به حقوق شهروندی مددجویان از اولویت‌های سازمان زندانهاست، گفت: ارائه خدمات مختلف فرهنگی، آموزشی، عقیدتی، ورزشی به مددجویان نشان دهنده توجه مسئولین زندانهای استان کردستان به حقوق شهروندی آن‌هاست.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به تقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای کردستان سرهنگ میرزایی رئیس حفاظت اطلاعات فرماندهی انتظامی کردستان  به همراه گرجی زاده مدیرکل زندانهای استان از مجموعه های زندان مرکزی، کانون اصلاح و تربیت، اندرزگاه نظام و هم چنین اندرزگاه نسوان بازدید و از نزدیک با مددجویان دیدار کرد.

 سرهنگ میرزایی در این بازدید مهم ترین شاخصه زندان های استان کردستان را قرآنی بودن آنها دانست و گفت: با ورود به هریک از بندهای زندان مرکزی سنندج گویی وارد یک مجموعه قرآنی و فرهنگی شده ای و هیچ رده پایی از یک مجموعه خشن تحت عنوان زندان که در اذهان عموم جاریست، وجود ندارد. 

رئیس حفاظت و اطلاعات فرماندهی انتظامی کردستان، ارائه خدمات مختلف فرهنگی، آموزشی، عقیدتی، ورزشی و غیره به مددجویان را نشان دهنده توجه مسئولین زندانهای استان به حقوق شهروندی آنان دانست و در این خصوص بیان داشت: ابراز رضایت زندانیان از پرسنل زندان و خدماتی که به انها ارائه می شود حاکی از آن است که موضوع حقوق شهروندی مددجویان از اولویت های سازمان زندانهاست و در این راستا می بایست غرب و کسانی که از حقوق بشر دم می زنند با مشاهده خدماتی که در زندان به زندانیان ارائه می شود بدانند که چگونه زندان و محدودیت های آن توانسته برای بزهکاران تبدیل به فرصتی برای ساخت زندگی جدید ، سالم و به دور از جرم و تخلف شود. 

سرهنگ میرزائی اقدامات اصلاحی و تربیتی که در زندانهای کردستان صورت می گیرد را شایسته تقدیر و تشکر دانست و گفت: فعالیت های اصلاحی و تربیتی در زندانهای کردستان باعث شده تا شخصیت مجرمانه زندانیان به طور کامل دگرگون شده و پس از آزادی از زندان علاوه بر اینکه خطر و تهدیدی برای جامعه نباشند در بسیاری از موارد نیز می توانند برای جامعه مفید و الگو واقع شوند. 

رئیس حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی کردستان زندانیان را به استفاده حداکثری از امکاناتی که در زندان برای آنها فراهم گردیده تشویق نمود و اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به امکانات خوبی که در حوزه اشتغال و حرفه آموزی برای زندانیان فراهم گردیده است می توان نام زندان مرکزی سنندج به نامی بهترکه شایسته این مجموعه اصلاحی و تربیتی است یعنی «مرکز اشتغال و حرفه آموزی » تغییر داد.

اسدالله گرجی زاده مدیرکل زندانهای کردستان نیز ضمن خیر مقدم به سرهنگ میرزائی و هیئت همراه به ارائه گزارشی مختصر از اقدامات زندانهای استان طی چند سال اخیر پرداخت و گفت: کمبود فضا و فرسوده بودن بافت زندانها یکی از بزرگترین مشکلات زندانهای استان است اما این محدودیت ها هیچ گونه تاثیری در عزم سنگربانان اصلاح و تربیت در کردستان برای بازگشت سعادتمندانه این مجرمین به خطا رفته به جامعه نداشته و با تغییر کاربری و بازسازی اماکن زندان، مشکل کمبود فضا را به حداقل ممکن رسانده ایم. 

گرجی زاده یکی از اقدامات مهم زندانهای کردستان طی چند سال گذشته و در راستای توجه به حقوق شهروندی افراد را ترک مصرف دخانیات در زندانها دانست و گفت: خوشبختانه از سال 1390 مصرف دخانیات در زندانهای کردستان به طور کامل قطع گردیده است و این امر علاوه بر اینکه باعث ایجاد فضایی پاک، شاداب و سالم در زندان شده موجبات رضایتمدی خانواده های زندانیان نیز گشته است. 

مدیرکل زندانهای کردستان کاهش و کنترل هدفمند جمعیت کیفری را یک ضرورت و اولویت در نظام قضائی کشور قلمداد کرد و گفت: رفع مشکلات زندانها و کاهش تراکم جمعیت کیفری  از منویات مقام معظم رهبری است که خوشبختانه با تعامل و همکاری خوبی که میان اداره کل زندانها و دستگاه قضا در استان وجود دارد اقدامات شایسته ای در این راستا به مرحله اجرا گذاشته شده است.

 این مقام مسئول افزایش جمعیت زندانیان را مانع از اجرای هدفمند و موثر برنامه های اصلاحی و تربیتی دانست و گفت: هدف از حبس این است که یک اثر بازدارنده برای مجرمین داشته باشد و نهایتا جرائم سیر نزولی پیدا کند اما باید به این نکته نیز توجه داشت که نیل به این سیاست در گرو کاهش جمعیت کیفری زندانهاست.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *