صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سینمای ایران دچار بحران هویتی شده است

۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹:۴۹
کد خبر: ۷۷۶۵۷۷
«هوشنگ توکلی» هنرمند سینما و کارشناس فرهنگی گفت: سینماگران ما به بستری که در آن به توانند به طور آزادانه فکر کنند احتیاج دارند و سیاست‌گذاری در هنر و سینما وقتی که از تمام جریانات فکری استفاده کند، درراستای احیای سینمای انقلاب، درست و مفید خواهد بود. به نظر می‌آید مدیریت وقت سازمان سینمایی و دبیر جشنواره فیلم فجر این سیاست را به کار گرفته‌اند.

- طبق اعلام ستاد اطلاع‌رسانی چهلمین جشنواره فیلم فجر، «هوشنگ توکلی» با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر در مدیریت کلان کشور توجه‌ای به فرهنگ و هنر نشده است، توضیح داد: سینما دچار بحران هویتی شده است که هر جریان فکری می‌‍‎‌تواند تأثیر داشته باشد. در سال‌های مختلف و در ادوار مختلف، گاه از سیاست‌های سلیقه‌ای که منوط به یک دوره و فرد و جریان فکری خاصی است، پیروی شده و به همین خاطر، جوایز برای عده خاصی بوده و عده‌ای از دایره توجهات خارج شده‌اند.

بازیگر فیلم‌هایی، چون «اتاق یک» و «نفوذی» با اشاره به این که بسیاری از هنرمندان سینما طی این ۴۰ سال، انقلابی عمل کرده‌اند، گفت: هنرمند را از شفافیت و زلالی که می‌تواند آینه تمام نمای انقلاب باشند، نباید دور کرد.
او ادامه داد: باید در وهله اول تفکر انقلابی را بررسی کنیم تا بتوانیم برای آن پلن‌های مختلفی ترسیم کنیم.

این کارگردان تئاتر با اشاره به فعالیت جشنواره فیلم فجر در بخش جهانی طی سال‌های گذشته، گفت: در دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر سند‌های مدون تأیید شده از آمار درست این رویداد‌ها و اکران فیلم‌ها در جشنواره‌های خارجی نداریم و به همین خاطر یک ابهام در مدیریت‌های کلان سینمایی وجود دارد و کسانی که در این ابهامات نقش دارند، سینما را به آن سمتی که می‌خواهند، سوق داده‌اند.

او در پایان اظهار داشت: سینماگران ما به بستری که در آن به توانند به طور آزادانه فکر کنند احتیاج دارند و سیاست‌گذاری در هنر و سینما وقتی که از تمام جریانات فکری استفاده کند، درراستای احیای سینمای انقلاب، درست و مفید خواهد بود. به نظر می‌آید مدیریت وقت سازمان سینمایی و دبیر جشنواره فیلم فجر این سیاست را به کار گرفته‌اند.

چهلمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش فرهنگی و رقابتی به دبیری مسعود نقاش‌زاده از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *