صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت ویژه دستگاه قضایی برای تعیین تکلیف کالا‌های توقیفی و رسوبی در استان کرمان

۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷:۳۶
کد خبر: ۷۷۶۲۷۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمان از نظارت ویژه دستگاه قضایی برای تعیین تکلیف کالا‌های توقیفی و رسوبی در استان کرمان تا رسیدن به وضعیت مطلوب خبر داد.
- یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در نشست بررسی وضعیت کالا‌های رسوبی و توقیفی در گمرکات، مناطق ویژه اقتصادی (بم، رفسنجان، سیرجان)، پارکینگ و انبار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و انبار سازمان اموال تملیکی با اشاره به تاکیدات و دستور رئیس قوه قضاییه برای تعیین تکلیف اموال توقیفی و ضبطی اظهار کرد: اموال موجود در انبار‌های گمرکات، سازمان جمع‌آوری و نگهداری اموال تملیکی، انبار‌ها و پارکینگ‌های شورا‌های مبارزه با مواد مخدر و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سایر دستگاه‌هایی که متولی حفظ و نگهداری اموال توقیفی هستند، باید تعیین تکلیف شوند.

رئیس کل دادگستری کرمان خاطرنشان کرد: کالا‌های توقیفی باید بر مبنای مواد ۷۴ و ۵۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی سریعا تعیین تکلیف شوند؛ زیرا معطل ماندن این اموال موجب تضییع آن‌ها خواهد شد.

وی بر تسریع روند‌های قضایی به منظور تعیین تکلیف اموال توقیفی نیز تاکید کرد و ادامه داد: دستگاه‌هایی که باید پاسخ استعلامات قضایی به منظور تعیین تکلیف کالا‌های رسوبی و توقیفی را بدهند، باید این کار را در اولویت قرار داده و در سریع‌ترین زمان ممکن اعلام نظر کنند.

موحد بیان کرد: باید برنامه‌ریزی دقیق، بازرسی و بررسی جدی‌تری از این انبار‌ها داشته باشیم و گزارش جامعی را به ریاست قوه قضاییه ارائه دهیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه بیشترین نگرانی در رابطه با نگهداری اموال توقیفی در انبار‌های استان کرمان، مربوط به پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر است، تصریح کرد: وضعیت ما در اموال توقیفی ستاد مبارزه با مواد مخدر وضعیت خوب و مناسبی نیست و باید به صورت ویژه روی این موضوع کار شود.

وی با اشاره به اینکه کالا‌های سریع‌الفساد را می‌توان بر اساس قانون در سریع‌‍ترین زمان ممکن تعیین تکلیف کرد، تصریح کرد: برای فروش کالا‌های خوراکی توقیفی باید مجوز سازمان غذا و دارو و سازمان‌های مرتبط با سلامت دریافت شود.

موحد بر تعیین تیم‌های بازرسی از انبار‌های مربوط به گمرکات، مناطق ویژه اقتصادی (بم، سیرجان و رفسنجان)، پارکینگ و انبار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و انبار سازمان جمع‌آوری و نگهداری اموال تملیکی تاکید کرد و گفت: در این مقطع و با توجه به وضعیت موجود در سطح کشوری همه باید همت کنیم تا مشکلات موجود در راستای تعیین تکلیف اموال توقیفی رفع شود.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *