صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعاملات بین المللی پلیس فتا ضروری است

۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۱:۰۱
کد خبر: ۷۷۵۸۸۰
رئیس پیشین پلیس فتا تهران بزرگ گفت: تردیدی در این زمینه نیست که در سطح بین الملل نیرو‌های پلیس باید دست به تعامل و همکاری بزنند تا نتایج مطلوبی در زمینه امنیت سایبری حاصل بشود. فقط هم در این موضوع مساله احقاق حق مردم دارای اهمیت است.
محمدمهدی کاکوان رئیس پیشین پلیس فتا تهران بزرگ درباره اقدام‌های انجام شده برای سامان دادن به همکاری‌های بین المللی در دوران مسوولیتش به میزان گفت: در آن دوره اقدامات بسیار زیادی در این زمینه صورت گرفت. آن زمان ما در پلیس فتا پیشرفت قابل توجهی هم پیدا کرده بودیم. آن موقع که هنوز پیام رسان تلگرام فیلتر نشده بود ما اگر بر اساس شیوه نامه‌ای که تعریف شده بود قصد برخورد با یکی از اکانت‌های تلگرامی را داشتیم آن اکانت توسط خود مدیران تلگرام غیرفعال می‌شد. ما می‌خواستیم یک گام جلوتر برویم و آن کاربری که دنبال بستن اکانت تلگرامی اش بودیم را شناسایی کنیم. در این زمینه آن دسته از همکاران من که مسوولیت داشتند دنبال انجام این کار بودند. البته من از وضع فعلی اطلاعی ندارم. اما بدون تردید و قطع نظر از مسائلی که میان دولت‌ها وجود دارد پلیس به ضرورت و به خاطر نیاز شهروندان باید روابط و تعاملات بین المللی را داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه آیا در دوره مسوولیتش پیشنهادی برای بهبود امنیت سایبری در سطح بین الملل ارائه شده اذعان داشت: این اتفاقی است که نه تنها آن زمان بلکه همه ساله از سوی پلیس فتا انجام می‌گیرد. ممکن است مسوولان تغییر کنند، اما در سطح دنیا مسوولان پلیس کشور‌های گوناگون این نوع تبادلات و ارتباط گیری‌ها را پیش می‌برند. براساس دانسته‌هایی که من دارم مرکزی به نام آی تی سی آی که ابتدا قرار بود به عنوان زیرمجموعه پلیس بین الملل قرار بگیرد و بعد تصمیم بر این شد تا به صورت نهادی مستقل عمل کند در این زمینه تشکیل شده است. حتی سازمان ملل هم روی این مجموعه‌ی موسوم به آی تی سی آی حساب باز کرده و در دنیا مورد پذیرش کشور‌ها قرار گرفته است؛ بنابراین تردیدی در این زمینه نیست که در سطح بین الملل نیرو‌های پلیس باید دست به تعامل و همکاری بزنند تا نتایج مطلوبی در زمینه امنیت سایبری حاصل بشود. فقط هم در این موضوع مساله احقاق حق مردم دارای اهمیت است.
 
بیشتر بخوانید:

رئیس پیشین پلیس فتا تهران بزرگ درخصوص چرایی عرضه بعضی از بدافزار‌ها در فروشگاه‌های معروف نرم افزاری گفت: درحال حاضر ما با مواردی مواجه هستیم که چند مورد از برند‌های معروف در کشورمان در بستر آن فروشگاه‌ها برای دسترسی شهروندان قرار گرفته است. من تصور می‌کنم ضرورت دارد تا به شکلی فوری و بدون وقفه مسوولان آن برند‌های معروف دست به اقدام‌های قانونی بزنند. اگر هم مسوولان آن برند‌ها نمی‌توانند اقدامی بکنند خود پلیس باید وارد عمل بشود و دست به اقدام‌های قانونی در این زمینه بزند.
 
کاکوان خاطرنشان کرد: البته لازمه این کار این است که از قبل پل‌های ارتباطی با گردانندگان آن فروشگاه‌های خارجی برقرار شده باشد. چون برای اینکه مدیران آن فروشگاه‌های نرم افزاری خارجی متقاعد شوند و آن بدافزار‌ها را حذف کنند وجود این روابط ضروری است. آن‌ها فروشگاه‌هایی بین المللی هستند و قطعا نمی‌خواهند عامل عرضه نرم افزار‌های جعلی باشند. باید اطمینان داشته باشیم گردانندگان آن فروشگاه‌ها اگر متوجه جعلی بودن این نرم افزار‌ها بشوند در کسری از ثانیه این بدافزار‌ها را از بستر مجازی فروشگاه هایشان بر خواهند داشت.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *