صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ورود جدی قوه قضاییه به مشکلات سازمان اموال تملیکی از تاراج سرمایه مردم جلوگیری کرد

۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰:۲۴
کد خبر: ۷۷۵۶۰۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: اخیراً با ورود جدی قوه قضاییه به مسائل سازمان اموال تملیکی و دستور اکید و تعیین سازوکار برای این مسئله، شاهد اتفاقات خوبی بودیم که جای خرسندی است چراکه از به تاراج رفتن بخشی از سرمایه ملت چه در قالب سرمایه خصوصی و چه سرمایه در قالب مزایده و سرمایه عمومی جلوگیری شد.
حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت‌وگو با میزان، درباره رسوب کالا‌های اساسی در بنادر و گمرکات کشور، اظهار‌داشت: متاسفانه رسوب کالا‌ها در بنادر یکی از اتفاقات بسیار ناگوار است. البته اخیرا رئیس قوه قضاییه به موضوع اموال تملیکی ورود کرد که اقدام بسیار خوبی بود.

وی بیان داشت: رئیس قوه قضاییه به صورت جدی با این مسئله برخورد کرد. در واقع، اموال تملیکی در انبار‌های غیرمناسب نگهداری می‌شد، اموال مردم در آنجا نابود می‌شد و بعضاً به مزایده گذاشته می‌شد؛ به‌گونه‌ای که تلفن همراه را به صورت کیلویی به فروش می‌رساندند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اخیراً با ورود جدی رئیس قوه قضاییه و دستور اکید و تعیین ساز و کار برای این مسئله شاهد اتفاقات خوبی بودیم که جای خرسندی است چرا که از به تاراج رفتن بخشی از سرمایه ملت چه در قالب سرمایه خصوصی و چه سرمایه در قالب مزایده و سرمایه عمومی جلوگیری شد.

نقدعلی در ادامه با اشاره به بررسی موضوع رسوب کالا در مجلس اظهار داشت: درباره رسوب کالا باید گفت که طی یک سال و نیم گذشته جلسات متعددی از سوی کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی» مجلس در این زمینه برگزار شد و برخی از نمایندگان سفر‌هایی را به بنادر کشور داشتند و خوشبختانه در نهاده‌های دامی دیگر شاهد رسوب کالا نیستیم.

وی افزود: البته هر از چند گاهی شاهد رسوب کالا‌های اساسی هستیم که هم کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی» و هم کمیسیون «حقوقی و قضایی» مجلس به موضوع ورود خواهند کرد و با متخلفان برخورد خواهد شد.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همان‌طور که قوه قضاییه در بحث اموال تملیکی ورود پیدا کرد و دولت هم در این زمینه همراهی کرد، باید به صورت جدی یک بار برای همیشه مسئله رسوب کالا به ویژه کالا‌های سریع الفساد مثل کالا‌های غذایی برطرف شود.

نقدعلی گفت: البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که متاسفانه امروز آزادسازی کالا‌ها درست است که ممکن است به زعم برخی از افراد موجب کاهش قیمت‌ها شود، اما متاسفانه ما احتکار کالا‌ها را هم در سطح کشور داریم، بسیاری از کالا‌ها در انبار‌های داخلی احتکار می‌شود و بعد از اینکه از گمرکات کشور ترخیص می‌شود، مجددا در انبار‌های داخلی احتکار می‌شود.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بسیاری از این انبارها، کالا‌های اساسی مانند لوازم اصلی خودرو و حتی کالا‌های فاسد شدنی هم وجود دارد و دپو می‌شود.

وی تاکید کرد: اگر انبار‌های داخلی کشور فقط یک مقدار سبک شود، ما از لحاظ نهاد‌ه‌های دامی به اندازه کافی تامین هستیم، اما متاسفانه برخی از افراد فقط به دنبال احتکار هستند که حتماً باید با آنان برخورد اساسی شود. در واقع، از یک سو نباید اجازه داده شود که کالا‌ها در بنادر کشور بماند و رسوب کند و از سوی دیگر باید نظارت‌ها افزایش یابد تا در انبار‌های داخلی هم شاهد احتکار کالا‌ها نباشیم.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *