صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دیوان عدالت اداری جهت الکترونیکی کردن خدمات و ایجاد سامانه‌ها ظرفیت بالایی دارد

۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶:۴۲
کد خبر: ۷۷۵۴۵۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه دیوان عدالت اداری جهت الکترونیکی کردن خدمات و ایجاد سامانه‌ها ظرفیت بالایی دارد، گفت: در آینده خبر‌های متعددی مبنی بر الکترونیکی و غیر حضوری شدن خدمات دیوان عدالت اداری خواهید شنید.
- محمد کاظمی فرد در مراسم رونمایی از فاز دوم سامانه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری (سخا)، اظهار داشت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات از ابتدای شروع مسیر هوشمند سازی قوه قضاییه اقدامات متعددی را انجام داده که یکی از اهداف آن دسترسی آسان مردم به خدمات قضایی و عدالت است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه تاکید کرد: خدمتی را که امروز افتتاح می‌کنیم خدمت تجدید نظر خواهی است که قبلا فقط در دفاتر مرکزی دیوان عدالت اداری در استان­ها قابل انجام بود، اما اکنون با همکاری دیوان عدالت اداری و توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات در کلیه دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور فعال شده و به زودی این خدمت در خودکاربری وکلا و نمایندگان حقوقی دستگاه‌ها و همچنین عموم مردم به صورت خودکاربری نیز قابل استفاده خواهد بود.

وی افزود: تقریبا می‌­توان گفت که وکلا و نمایندگان حقوقی دستگاه‌های دولتی برای امورات قضایی خود نیاز به مراجعه حضوری ندارند و کلیه کارهایشان به صورت غیر حضوری و برخط انجام می­‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به سامانه‌های متعددی مانند (عدالت همراه، درگاه ملی، سها، محکومیت­های مالی و ...) که جهت تسهیل دسترسی مردم به خدمات قضایی ایجاد شده است گفت: مردم می‌توانند قبل از مراجعه به محاکم قضایی، به صورت الکترونیکی اخذ نوبت نمایند که از این طریق مراجعه بیش از ۸ میلیون نفر را سامان داده ایم و همچنین از خدماتی مانند دریافت ثنا به صورت برخط و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه طی دو روز کاری بهره ببرند.

کاظمی فرد افزود: دیوان عدالت اداری با توجه به ماهیت رسیدگی­ها که غیرحضوری است و نیز نوع قوانین  و آیین نامه های موجود، ظرفیت بالایی جهت الکترونیکی شدن و ایجاد سامانه­های متعدد را دارد که با همت ریاست دیوان عدالت اداری و حمایت مرکز آمار و فناوری اطلاعات،در آینده خبر‌های متعددی مبنی بر الکترونیکی و غیر حضوری شدن خدمات را خواهید شنید.

وی تاکید کرد: امید است با همراهی همه بخش‌های قضایی، مردم و نخبگان علمی بتوانیم در آینده­ای نزدیک گام‌های تکمیلی هوشمند سازی دستگاه قضایی برداشته شود و شاهد تحقق قوه قضاییه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی باشیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *