صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحقق ۳۴۱ فقره صلح و سازش دعاوی توسط کارگاه‌های مهر خراسان شمالی

۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۷:۲۹
کد خبر: ۷۷۴۹۰۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان شمالی در جمع اصحاب رسانه گفت: مجموع دعاوی ارجاع شده به مراکز کاهش طلاق بهزیستی و کارگاه‌های مهر ۲۱۹۳ پرونده می‌باشد که تاکنون تعداد ۱۹۹۸ فقره آن مختومه و ۳۴۱ فقره به صلح و سازش منجر شده است.
- صادق اسپیدکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خراسان شمالی گزارشی از عملکرد این معاونت ارائه و با اشاره به رتبه اول این مجموعه در اجرای برنامه‌های ابلاغی در سال ۹۹ گفت: این مقام کشوری نشان دهنده همت مضاعف و کار شبانه روزی همکاران است که جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

وی برگزاری ۱۵۱ دوره کارگاه آموزشی مهر برای دعاوی خانواده، بازدید‌های نظارتی از پروژه‌های اجرایی در حال انجام، بررسی نقاط حادثه خیز استان، رسیدگی به مشکلات شرکت‌های تعاونی مسکن، برگزاری کارگاه آموزشی فرزندان مهر مختص سربازان در پادگان‌های ارتش و سپاه، برگزاری کارگاه آموزشی اصلاح و باز اجتماعی شدن زندانیان و مرتکبین جرائم اخلاقی، میثاق نامه فی ما بین دادگستری کل استان و علمای اهل تسنن به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، پیگیری مسائل و مشکلات پروژه‌های مسکن مهر و واحد‌های معلولین بهزیستی را از جمله مهمترین اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان عنوان کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان از سامانه سجام بعنوان یکی از مؤثرترین و نافع‌ترین سامانه‌های ارتباطات مردمی یاد و تصریح کرد: متاسفانه این سامانه با وجود ظرفیت‌های ارزشمندی که دارد به اندازه کافی در جامعه شناخته شده نیست.

وی از اصحاب رسانه خواست تا در شناساندن این سامانه کمک کار این معاونت باشند و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مهم این سامانه مفید و مؤثر برای افکار عمومی تبیین کنند تا مسیر تحقق اهداف تسهیل و تسریع شود.

اسپیدکار، ادامه داد: ماهیت جرائم و ابعاد مختلف آسیب‌های اجتماعی از طریق این سامانه بطور دقیق شناسایی می‌شود و به همین اعتبار می‌توان با مشارکت سازنده و رهگشای شهروندان از شکل گیری بسیاری از این آسیب‌ها در همان مراحل اولیه پیشگیری کرد.

وی همچنین با اشاره به نقش خدمات مشاوره‌ای به ویژه در حوزه پیشگیری از بروز مسائل و مشکلات خانوادگی گزارشی از عملکرد این معاونت در این خصوص نیز ارائه و خاطرنشان کرد: برای تسهیل موجبات بهره مندی شهروندان از خدمات مشاوره‌ای تدابیری اندیشیده شده و و تمهیداتی برقرار گردیده و جامعه هدف به مراکز طرف قرارداد با معاونت اجتماعی معرفی می‌شوند.

اسپیدکار، با تبیین سازوکار اقدامات انجام شده در قالب مشاوره‌های فردی و ماهیت فعالیت واحد کاهش طلاق بهزیستی و کارگاه‌های مهر به آمار موارد ارجاعی در این خصوص اشاره کرد و گفت:مجموع دعاوی ارجاع شده به مراکز کاهش طلاق بهزیستی و کارگاه‌های مهر ۲۱۹۳ پرونده می‌باشد که تاکنون تعداد ۱۹۹۸ فقره آن مختومه و ۳۴۱ فقره به صلح و سازش منجر شده است.

شناسایی نقاط حادثه خیز جاده‌ای و درون شهری و ارجاع آن به شورای ترافیک جهت اصلاح زیرساخت‌ها و ترمیم نقاط حادثه آفرین، پیشگیری از توسعه بافت‌های ناکارآمد و فرسوده، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها و افزایش شهرنشینی و حاشیه نشینی، رسیدگی به نیازمندی‌های منطقه کلاته جوادیه در زمینه احداث سالن ورزشی، نصب چراغ برق، مرمت سازی و آسفالت کوچه‌ها و...، بررسی مشکلات پروژه الماس از دیگر موضوعات مورد بحث و سؤال خبرنگاران بود که اسپیدکار حسب مورد به سؤالات و ابهامات مطروحه پاسخ داد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *