رویکرد دومین دوره جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد آموزش محور است
دبیر دومین جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد گفت: با تدوین تقویم آموزشی، گام دوم جشنواره عدلیه و رسانه با اهتمام به آموزش دنبال میشود.
- حسین عباس زاده، دبیر دومین جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد در نشست شورای سیاست گذاری جشنواره عدلیه ورسانه استان یزد، اظهار داشت: هدف گذاری آموزش به سه بُعد مدیران و مسئولان، اصحاب رسانه و آحاد جامعه تقسیم شده و برای هر یک نیز برنامه ریزی مستقل انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در نخستین دوره جشنواره نیز اهداف آموزشی در برنامه قرار داشت، گفت: در دور نخست آموزش سطح مدیران به یک جلسه خلاصه شد و کارگاههای آموزشی اصحاب رسانه نیز به از دو کارگاه فراتر نرفت که بخشی از آن به واسطه مشکلات ناشی از بیماری کرونا و بخشی دیگر نیز به واسطه شلوغی کار قضایی بود.
عباس زاده، هدف آموزش آحاد جامعه در جشنواره را منوط به تولیدات رسانهای دانست و تصریح کرد: پس از تعیین موضوعات مهم هر دستگاه، این تولیدات رسانهای مرتبط است که به آگاه سازی آحاد جامعه و آموزش موارد ضروری کمک میکند.
وی اجماع در هدف و همکاری در اجرا را نقطه عطف جشنواره عدلیه و رسانه در استان یزد ذکر کرد و بیان داشت: تلاش برای افزایش آگاهیهای عمومی و زمینه سازی برای ارتقاء حقوق شهروندی فارغ از ذکر نام فرد و دستگاه و تنها با هدف خدمت به مردم یکی از جلوههای ارزشمند جشنواره بود.
دبیر جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد، ضمن تشکر از همراهی اصحاب رسانه، هنرمندان و صاحب نظران در نخستین دوره جشنواره، گفت:ارتقاء سطح دغدغه مندی رسانههای استان نسبت به جرائم و آسیبهای اجتماعی، جریان سازی رسانهای و گسترش دایره انتشار و بازنشر تولیدات رسانهای از جمله اهدافی بود که با مشارکت هنرمندان و اصحاب رسانه تا حد زیادی محقق گردید.
وی ارتقاء نقد و نقد پذیری را از اهداف جشنواره برشمرد و بیان داشت: دستگاه قضایی و دستگاه وابسته به قوه قضاییه در استان و دستگاههای همکار در برگزاری جشنواره آماده پذیرش نظرات، پیشنهادات و انتقادات صاحب نظران در این عرصه هستند، اما باید اذعان داشت نقدی اثر گذار است که منصفانه و بر اساس اشراف به موضوع و شرایط بوده و به همراه خود راهکار ارائه دهد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *