صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اقتدار و مقاومت مهمترین راهبردهای مقابله با چالش های فراروی انقلاب اسلامی

۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۴:۱۳
کد خبر: ۷۷۴۶۰
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
خبرگزاری میزان-نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: اقتدار و مقاومت مهمترین راهبردهای مقابله با چالش های فراروی انقلاب اسلامی است
به گزارش گروه سیاسی میزان به نقل از سپاه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه در بیست و یکمین مجمع فرماندهان و مسئولین سپاه در سخنانی به بررسی مهمترين چالش هاي فراروي انقلاب پرداخت و اظهار داشت: این چالش ها از دو دیدگاه درونی و بیرونی مورد بررسی قرار می گیرد که در حوزه راهبرد بیرونی می توان به تعامل، نفوذ و استحاله با محوریت آمریکا دیدگاه درونی به تعامل، انعطاف و امید به شیطان برزگ اشاره کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در ادامه به مهمترین سازو کارهای مقابله با این راهبردها اشاره کرد و اظهار داشت: عبور از مسئله هسته ای، مقاومت، مقابله و اقتدار مهمترین چالش های درونی و بیرونی فراروی انقلاب اسلامی است.

وی در خصوص ریشه یابی پیدایش این دو دیدگاه نیز گفت: اتكاء به بيرون با تعامل با آمريكا و غرب، تسري مذاكرات به همة مسائل و رابطه با آمريكا که به عنوان عقلانيت ابزاري سكولار سود محور از آن یاد می شود از سوی دیگر استحكام درونی نظام، اقتصاد مقاومتي، استقامت روي اصول و حفظ عمق استراتژيك به عنوان عقلانيت ديني آينده نگر جامعيت محور ریشه های پیدایش دو دیدگاه درونی و بیرونی به شمار می رود.

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه به معيارها و شاخص هاي ديدگاه عقلانيت ديني اشاره کرد و افزود: اولین عرصه عقلانیت دینی، فرهنگ و امور ارزشي است که در این دیدگاه می توان به اعتقاد به ولايت مطلقه فقيه، همساني ولايت فقيه و امام معصوم ، جامعيت و فراگيري دين، تكيه بر اسلام ناب محمدی بر اساس گفتمان نبوي و علوي، مشروعيت الهي مديريت و قانون، باور نهادهاي قانون اساسي به ويژه شوراي نگهبان و نظارت استصوابي و باور به نقش مردم در توليد قدرت و حاكميت ديني یا همان مردم سالاری اشاره کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی سياست خارجي را به عنوان دومین معيارها و شاخص هاي ديدگاه عقلانيت ديني برشمرد و اظهار داشت: استراتژي استحكام دروني و نگاه تاكتيكي به بيرون و استفاده از ظرفيت هاي بيرون، حفظ و حراست از عمق استراتژيك، تقابل مبنايي با استكبار و نظام سلطه و تقابل همه جانبه با استكبار به رهبري شيطان بزرگ از مواردی است که در این عرصه می تواند مورد بررسی قرار گیرد.

وی عرصه فرهنگ و امور ارزشي را سومین معيار و شاخص عقلانيت ديني دانست و افزود: اعتدال در حوزه هاي اخلاقی، تعامل دینی و برخورد با دنیا، صلابت در مرزبندي بين حق و باطل، مرز بندي بين خودي و غير خودي، مرزبندي بين حلال و حرام حوزه هایی است که در این زمینه مورد بررسی قرار می گیرد.

عرصه مديريت و تيم اداره كشور چهارمین معيار و شاخص عقلانيت ديني بود که حجت الاسلام والمسلمین سعیدی به آن اشاره کرد و اظهار داشت: تعهّد توأم با تخصّص، ولايتمداري و حركت در چارچوب تدابير، تكليف گرايي با رويكرد به الزامات و سپردن مسئوليت به افراد متديّن و انقلابي حوزه های مختلف عرصه اداره کشور به شمار می رود.

نماینده ولی فقیه در سپاه به عرصه اقتصاد به عنوان پنجمین معيار و شاخص عقلانيت ديني اشاره و تصریح کرد: اتكاء به ظرفيت هاي درون، آزادي اقتصادي، اقتصاد مقاومتي و ترويج الگوي مصرف و صرفه جويي حوزه های مختلف در این عرصه به شمار می رود.

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در ادامه سخنان خود به دیدگاه عقلانیت ابزاری اشاره کرد و افزود: این دیدگاه نیز از عرصه های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد که به عنوان نمونه می توان به عرصه مباني اعتقادي و حاكميت ديني مانند انحصار يا اشتراك رأي مردم در اصل مشروعيت رهبري و قانون و مشاركت در اعمال ولايت، عرصه فرهنگ و امور ارزشي همچون تسامح و تساهل در عرصه فرهنگ، اعتدال در معيشت و مصرف، اعتدال در تغذیه و همینطور نگرش هدفي و ابزاري به آزادي و عرصه مديريت و تيم اداره كشور مانند رويكرد تكنوكراتي و فن سالاري و رويكرد اعتدال تسامحي در جلب خودي و غيرخودي اشاره کرد.

وی در ادامه سخنان خود به دستور كار جريان عقلانيت ابزاري و حوزه های مختلف آن پرداخت و تأکید کرد: مهندسي افكار عمومي براي پذيرش توافق به عنوان دستاورد بزرگ، راديكاليزه كردن فضاي سياسي، اقدامات زمينه ساز مانند ترويج اباحه گري و ليبراليسم و احياء و بازسازي شبكه هاي اجتماعي عرصه های مختلف جریان عقلانیت ابزاری است.

نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان با تأکید بر اینکه ما در سپاه سه رسالت اصلی بر عهده داریم گفت: اولین رسالت پاسداری از خودمان است، چون اگر نتوانیم از خودمان حفاظت کنیم نمی توانیم از اهداف انقلاب اسلامی و اسلام نیز حراست و حفاظت کنیم. دومین رسالت پاسداری از سپاه و رسالت سوم پاسداری از انقلاب اسلامی است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *