جانمایی چراغهای راهنمایی و رانندگی مشکل حادی ندارند
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تجهیزات راهنمایی و رانندگی به طور مداوم مورد رصد قرار میگیرند و اگر نقص یا آسیبی هم برای هر کدام از این تجهیزات اتفاق بیفتد به سرعت توسط همکاران ما در اداره مهندسی ترافیک رسیدگیهای لازم صورت میگیرد و مشکلات این ابزارها برطرف میشود.
مصطفی زینی وند رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درخصوص تاثیر جانمایی نادرست چراغهای راهنمایی و رانندگی یا خراب بودن این چراغها بر بروز تخلفات رانندگی به میزان گفت: من باید به مواردی اشاره کنم که مصداق روشنی برای موضوع چراغهای راهنمایی و رانندگی به شمار برود. این یک نکته بدیهی است که راه، معبر، خیابان و مواردی از این دست نیاز به رسیدگی مستمر خواهند داشت. چون آن دسته از تجهیزاتی که در حوزه راهنمایی و رانندگی در گذرگاه ها، معابر و خیابانها مورد استفاده قرار میگیرد و آن تجهیزاتی که عمدتا ترافیکی هستند به مرور زمان احتمال مستهلک شدنشان وجود دارد.
وی ادامه داد: درواقع ممکن است به دلایل مختلف این تجهیزات راهنمایی و رانندگی از کار بیفتند و خراب بشوند. یعنی این امکان وجود دارد که به عناوین مختلف مثلا در اثر برخورد یا تصادف این نوع تجهیزات ترافیکی با آسیبهایی مواجه شوند و کارایی خودشان را از دست بدهند؛ بنابراین نیاز هست تا این تجهیزات و امکاناتی که در حوزه راهنمایی و رانندگی در معابر، خیابانها و بزرگراهها مورد استفاده قرار میگیرد به طور مستمر و مداوم مورد رسیدگی، مراقبت و تعمیر قرار بگیرند.
رییس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران اذعان داشت: این را هم باید در نظر بگیریم که بعضی از این تجهیزات به صورت هوشمند و مکانیزه درآمده است. برای همین آن ابزاری که الکترونیکی و هوشمند باشد طبیعی است که به مرور زمان دچار نواقصی بشوند یا آسیبهایی ببینند. البته این استهلاکی که میتواند نتیجه مرور زمان باشد برای آن دسته از تجهیزات و امکانات راهنمایی و رانندگی که هوشمند نیستند هم اتفاق میافتد. پس همه این ابزارها و امکانات اعم از اینکه هوشمند باشند یا نباشند محتاج رسیدگی و مراقبت هستند. البته من تصور میکنم باید به صورت کلی موضوع خرابی یا رسیدگی به تجهیزات راهنمایی و رانندگی را به همه نقاط و معابر شهر تهران تعمیم بدهیم و وضعیت کلی این امکانات در شهر تهران را مورد ارزیابی قرار بدهیم.
بیشتر بخوانید:
زینی وند اضافه کرد: از این جنبه باید این نکته را در نظر داشته باشیم که این تجهیزات راهنمایی و رانندگی به طور مداوم مورد رصد قرار میگیرند و اگر نقص یا آسیبی هم برای هر کدام از این تجهیزات اتفاق بیفتد به سرعت توسط همکاران ما در اداره مهندسی ترافیک رسیدگیهای لازم صورت میگیرد و مشکلات این ابزارها برطرف میشود؛ بنابراین وقتی به طور همیشگی درباره نحوه کار این ابزارها نظارتها اتفاق میافتد و کار تعمیر نواقصشان هم به سرعت انجام میشود دیگر نمیتوان گفت در این زمینه با مشکل حادی روبرو هستیم.
وی بیان داشت: اگر هم بخواهم به صورت مصداقی مشکل چراغهای راهنمایی و رانندگی را بررسی کنم باید مثالهایی را مطرح کنم. ما در فصل بهار و تابستان با رشد شاخ و برگ درختان مواجه هستیم. در این شرایط که در این فصول شاهد انبوه شاخ و برگ درختان هستیم احتمال این مساله وجود دارد که شاید فانوس چراغ به وسیله شاخ و برگ درختان پوشیده شود. البته ما همه این مسائل را پیگیری میکنیم. اگر هم با موردی برخورد کنیم که برای علائم راهنمایی و رانندگی یا چراغها مشکلی پیش بیاید و مثلا از دید رانندگان خارج شده باشند این موارد را به مسوولان شهرداری منعکس میکنیم تا رفع نقص انجام بشود و مثلا نمایان سازی فانوس چراغ در معابر و خیابانها به انجام برسد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *