میزان اهتمام وکلا به صلح و سازش باید از شاخصههای ارزیابی جامعه وکالت باشد
رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه اصلاح ذات البین و صلح و سازش از تأکیدات مهم اسلام و یک رسالت اخلاقی برای آحاد جامعه است گفت: کانون وکلا میتواند در خصوص وکلایی که در این زمینه تلاش اثر گذاری داشته باشند امتیازاتی را قائل شود.
- غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری یزد در دیدار با رئیس مرکز مشاوران و وکلای قوه قضاییه ضمن تقدیر از تحولات بسیار خوب این مرکز در سنوات اخیر، اظهار داشت: در تحولات دنیای امروز و رخدادهای آن در جاهایی که حقوق بشر تحت الشعاع قرار میگیرد و یا ظلمی صورت میگیرد این جامعه حقوقی است که باید از پشتوانه علمی و دانش کاربردی خویش استفاده کند و با مبانی حقوقی نسبت به این مسائل واکنش نشان دهد.
وی احیای فریضتن امر و به معروف و نهی از منکر را در جامعه به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و بیان داشت: افراد زیادی برای حل مشکلات حقوقی و قضایی خود به وکلا مراجعه میکنند که از این رو انتظار است وکلا بدواً در احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر اقدام نمایند.
دهشیری، وکلا و قضات را دو بال فرشته عدالت ذکر کرد و بیان داشت: هر یک از این بالها که درست عمل نکند؛ عدالت لطمه میخورد.
وی واژه وکیل را برگرفته از وَکل به معنای تکیه کردن دانست و گفت: مردم برای رسیدن به حق و حقوق خود به وکلا اعتماد و تکیه میکنند تا حق خود را بازستانند و این نشان از جایگاه حساس آنان و اتکاء مردم به آنان دارد.
دهشیری، با اشاره به تخصصی شدن شعب رسیدگی در امور قضایی بر اساس سابقه، تخصص، علاقه، دانش و تجربه، تصریح کرد: اگر درحوزه وکالت نیز این مسئله صورت گیرد امور با کیفیت بالاتری پیگیری و دنبال میشود.
وی توجه به سلامت مجموعههای همزیست با دستگاه قضایی را بسیار مهم و اثر گذار برشمرد و اظهار داشت: سلامت دستگاه قضا جدا از سلامت مجموعههای همزیست خویش ندارد و از اینرو باید نسبت به سلامت مجموعههای همزیست نیز حساس بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *