صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌هایی برای تهیه نان شکلاتی دو رنگ

۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۷۳۹۹۸
نان شکلاتی یکی از نان‌های بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و شاید کمتر کسی مزه این نان را دوست نداشته باشد.

_ پارسی دی نوشت: برای تهیه این نان مانند همه نان‌ها احتیاج به خمیرمایه داریم در کل ما سه نوع خمیر مایه داریم بیشتر به دلیل راحتی کار از نوع فوری بیشتر استفاده می‌شود، ولی بهتر است قبل از شروع کار حتما تست بگیرید که خمیر مایه شما تازه باشد و عمل بیاد.

مواد لازم برای تهیه نان شکلاتی دو رنگ

آب ولرم ۱/۴ پیمانه
خمیر مایه ۱ ق سوپ خوری
شکر ۱ ق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
روغن مایه ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
فندوق خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی در فر

مرحله اول: عمل آوری خمیر

ابتدا آب ولرم ۴۰ درجه را داخل یک لیوان ریخته و به آن شکر اضافه کنید و هم بزنید سپس خمیر مایه را اضافه کنید و یک درپوش روی لیوان قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد و کف کند.

مرحله دوم: تهیه خمیر

داخل کاسه خمیر مایه عمل آمده را بریزید و شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید سپس ۱ پیمانه از آرد را ریخته و هم بزنید در ادامه روغن مایع را افزوده و سپس مابقی آرد را بریزید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود.

مرحله سوم: ورز دادن خمیر

خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و اگر نیاز بود کمی آرد بزنید سپس خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و داخل یک کاسه قرار دهید و برای ۴۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر پف کند.

مرحله چهارم: تهیه شکلات میانی

برای تهیه شکلات میانی خامه صبحانه را داخل یک شیرجوش یا تابه ریخته و بگذارید ریز جوش بزند سپس از روی حرارت بردارید و شکلات تخته‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات ذوب شود سپس در انتها فندوق خرد شده را اضافه کنید.

مرحله پنجم: تهیه نان شکلاتی

خمیر بعد از استراحت پف کرده و و دو برابر شده است پف آن را با مشت بگیرید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید سپس به شکل مستطیل باز کنید و دور اضافه خمیر را با کاتر برش بزنید حالا شکلات مرحله قبل را در مرکز خمیر بریزید دقت کنید از کنار‌ها فاصله زیادی داشته باشد سپس با پالت کرم شکلاتی را صاف کنید و دو تا گوشه‌های خمیر را روی خمیر برگردانید از دو طرف سپس خمیر را با کاتر به قسمت‌ها مساوی به عرض ۵ سانت به شکل مستطیل تقسیم کنید سپس هر برش مستطیل را برش بزنید و به شکل گیس باف ببافید.

مرحله ششم: پخت نان شکلاتی

در ادامه هر گیس باف را رول کنید و داخل قالب مافین از قبل چرب شده قرار دهید و روی خمیر نایلون کشیده و برای ۳۰ دقیقه مجدد استراحت دهید تا خمیر پف کنید سپس به دلخواه آن را با زرده و زعفران رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته و طلایی شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه نان شکلاتی مغزدار

آب باید دمای ولرم داشته باشد تا خمیرمایه عمل بیاد و کف کند.

مقدار آرد تقریبی می‌باشد و شاید کمتر و یا بیشتر آرد مصرف شود.

با توجه به دما‌های مختلف فر نان‌ها را چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری دهید.

شما می‌توانید به هر روشی که دوست دارید نان‌ها را شکل دار بزنید.

در فر برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.


برچسب ها: طرز تهیه کیک

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *