صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حاج‌رضایی: عزیزی‌خادم باید در ماجرای طارمی و اسکوچیچ بهتر عمل می‌کرد/ ساختار فوتبال ما کماکان معیوب است

۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷:۳۳
کد خبر: ۷۷۳۹۴۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
کارشناس فوتبال کشورمان با انتقاد از عملکرد فدراسیون فوتبال در مورد حواشی بوجود آمده از عزیزی خادم خواست در مورد مشکلات این تیم وارد عمل شود.

امیر حاج‌رضایی در گفت‌وگو با میزان، در مورد شرایط تیم ملی با وجود برخی حواشی اظهار داشت: فدراسیون فوتبال باید در این زمینه دخالت می‌کرد و تنش را از تیم ملی دور می‌کرد. خوشحالم که تیم ملی در بازی با لبنان برنده شد چرا که اگر به دلیل این حواشی تیم ملی صدمه می‌دید نمی توانستم بانیان این اتفاق را ببخشم.

وی ادامه داد: شاید در اصل طارمی و اسکوچیچ در این موضوع دخیل باشند، اما مهمترین ضلع آن فدراسیون فوتبال است. توقع می‌رفت در همان ابتدا وقتی حواشی این اختلاف گسترش پیدا نکرده بود فدراسیون وارد عمل شده و مدیریت می‌کرد. همانطور که در مورد وحید هاشمیان دادکان وارد عمل شد و به آلمان رفت و مشکل را حل کرد.

*عزیزی‌خادم با مشورت با افراد کاربلد تصمیمات درستی بگیرد

وی با اشاره به این که در این قبیل موارد نباید به دنبال مقصر گشت، تصریح کرد: من به دنبال مقصر نیستم چون فکر نمی‌کنم اگر یک نفر را به عنوان مقصر انتخاب کنیم دردی دوا شود. این موضوعی درون تیمی و درون گروهی بود. وقتی مربی تمرین می‌دهد در تمرین باید با بازیکن صحبت کند و به آنها بگوید من از تاکتیک شما راضی نیستم. او باید در جریان تمریناتش از بازیکنان بخواهد سطح تاکتیکی و سایر موارد را ارتقا دهند. به این ترتیب مشکل در تمرین حل می‌شد و این همه حاشیه بوجود نمی‌آمد.

کارشناس فوتبال ایران با اشاره به دیگر حواشی اخیر تیم ملی گفت: عزیزی خادم مدیری جوان و پر انرژی است و امیدوارم با مشورت با آدمهای کاربلد در مورد تیم ملی، حواشی و آینده، تصمیمات درستی بگیرد. نمی‌دانم مشاوران او چه کسانی هستند و به همین دلیل قضاوت نمی‌کنم، اما باید از افرادی استفاده کند که تخصص فوتبالی داشته و مسائل مربوطه را به خوبی آنالیز کنند؛ از طرفی احساسی و جانبدارانه قضاوت نکنند تا به سود فوتبال کشور حرکت کنند. به هر حال او نفر اول فوتبال ایران است و باید در این قبیل مسائل دخالت کند.

*با انتقاد درست می‌توان به تیم ملی کمک کرد

حاج رضایی در پاسخ به این سوال که آیا زمان مناسبی برای انتقاد از تیم ملی است گفت: همیشه می‌گویند بازی مهمی در پیش داریم و سکوت کنید در حالی که سکوت مشکلی را حل نمی‌کند. موافق برخی که با انتقاد، قصد تخریب تیم ملی را دارند، نیستم، اما معتقدم با انتقاد درست می‌توان به تیم ملی کمک کرد. در زمان فدراسیون گذشته در آستانه مسابقات به منتقدان توصیه می‌شد که به دلیل حساسیت بازی‌ها سکوت کنند که تیم ملی لطمه نخورد. جامعه‌ای که در آن نقد نباشد، مُرده است و پویا نخواهد بود. ما تیم ملی را دوست داریم و می خواهیم کمک کنیم.

وی در مورد کریم باقری و مهدی مهدوی کیا به عنوان بزرگان تیم ملی و نقششان در جمع کردن حواشی و کنترل بازیکنان تاکید کرد: باقری بازیکن بزرگی بوده و حرمت زیادی بین اهالی فوتبال دارد، اما اتفاقاتی که افتاد چندان خوب نبود. ما سنت‌های قشنگی مثل کدخدا منشی و ریش سفیدی را داریم، اما فکر می‌کنم باز هم در این خصوص فدراسیون باید وارد عمل می‌شد. دیگر اینطور نیست که به بازیکن زنگ بزنید و او را با خواهش و تمنا برگردانید. بنابراین نگاه من انتقادی است. این فدراسیون فوتبال بود که باید مدیریت می‌کرد، اما اقدامی نکرد. فقط می‌گویند آرامش تیم ملی به هم نخورد در صورتی که بهتر بود اطلاع رسانی کرده و می‌گفتند چه اتفاقی رخ داده است.

*بازیکنان باید تنش‌ها را فراموش کند

کارشناس فوتبال کشورمان با اشاره به بازی بعدی با سوریه ادامه داد: بازی سختی با سوریه داریم، اما ساختار فوتبال ما کماکان معیوب است. اگر این ساختار درست شود نمی‌گویم حاشیه بر طرف می‌شود، اما کمتر می‌شود. لازم است با شناختی که کادر فنی از سوریه دارد در مورد تیم ملی تصمیم بگیرند. تیم ملی بازی سختی را با لبنان پشت سر گذاشت. از طرفی حواشی در کنار تیم ملی وجود دارد. تیم ما هم تیم خوبی است و باید این تنش‌ها را فراموش کند تا بتوانیم بازی خوبی انجام دهیم.

حاج‌رضایی به بازی با لبنان اشاره کرد و گفت: به هیچ وجه بازی راحتی نبود. آنها در رده سوم جدول قرار دارند و می‌توانستند در صورت شکست ما در دو امتیازی ایران قرار بگیرند. لبنانی‌ها به جر فوتبال انگیزه‌های دیگری هم داشتند که به آنها قدرت می‌داد. اغلب کشورهای حوزه خلیج فارس طالب یک نوع برتری جویی نسبت به ما هستند. در دوران جوانی من، وقتی آنها به تهران می‌آمدند برای کم گل خوردن می‌آمدند. حالا اما با توان مالی که بدست آورده‌ند زیر ساخت‌ها را تامین کرده و با استفاده از بازیکنان، مربیان و امکانات خارجی فوتبالشان را ارتقا دادند و ادعا دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *