صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تأمین نامحدود گندم صنف و صنعت در کشت قراردادی

۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶:۰۵
کد خبر: ۷۷۳۸۶۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی منطقه یک تأمین گندم صنف و صنعت آردسازان از طریق کشت قراردادی را اقدامی مؤثر و مفید دانست و افزود: در فرآیند کشت قراردادی، تفاهم‌نامه‌ای منعقد می‌شود که کارخانجات آرد می‌توانند با اطمینان گندم مورد نیازشان را به طور مستقیم از کشاورزان خریداری کنند و کشاورزان نیز از مزیت امنیت شغلی برخوردار می‌شوند.
- بنا به اعلام روابط‌عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، بر اساس مصوبه شورای قیمت‌گذاری از ابتدای اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ گندمی بابت تولید آرد صنف و صنعت در اختیار کارخانجات آرد قرار نخواهد گرفت و آردسازان و سایر صنایع آردبر باید گندم مورد نیاز خود را از طریق کشت قراردادی و خرید مستقیم از کشاورزان تأمین کنند.
 
عباس ارشدی در این خصوص گفت:  در حال حاضر دولت برای بخش گندم خبازی، صنف و صنعت یارانه پرداخت می‌کند که ۷۰ درصد واحد‌های خبازی از گندم‌های یارانه‌ای نوع یک (۶۶۵ تومان) و ۲۵ درصد واحد‌های خبازی آزادپز از گندم یارانه‌ای نوع دو (۹۰۰ تومانی) استفاده می‌کنند.
 
وی افزود: همچنین با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش قیمت‌ها، دولت تصمیم گرفته در سالِ جاری همچنان با پرداخت یارانه، گندم صنف و صنعت را بدون افزایش قیمت و به همان نرخ ۲ هزارو ۷۰۰ تومان در اختیار کارخانجات آرد قرار دهد.

وی با اشاره به تفاوت فاحش قیمت دولتی گندم صنف و صنعت با نرخ آزاد آن افزود: این تفاوت قیمتی سبب افزایش تقاضا برای دریافت سهمیه گندم دولتی صنف و صنعت شده است. از این رو، برای حفظ و حراست از منابع مالی دولت و سهمیه گندم، برنامه‌ای تدوین شد تا از طریق آن تولید و مصرف گندم صنف و صنعت در کشور هدفمندتر شود.

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی منطقه یک با تأکید بر این­که کشت قراردادی گندم صنف و صنعت باید تحت شرایط و سامانه خاص صورت بگیرد، گفت: با توجه به شرایط مالی آردسازان باید برای تأمین نقدینگی آنان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شود که جزئیات طرح‌های حمایتی از کارخانه‌های آرد برای پیشبرد کشت قرادادی به زودی اعلام می‌شود.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *