صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش زمان ساخت مسکن با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین/ لزوم استفاده از قطعات پیش‌ساخته در صنعت ساختمان‌سازی

۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۳۷۱۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
کارشناس بازار مسکن معتقد است درصورتی‌که همچون کشورهای پیشرفته از قطعات پیش‌ساخته در ساخت سازه‌ها استفاده شود قطعاً سرعت ساخت ساختمان‌ها به‌طور قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

- موضوع مسکن و کمبود آن یکی از مسائل مهمی است که در زندگی مردم نقش اساسی دارد از طرفی باید با روش‌های نوین وقت و هزینه در ساخت را بهینه کرد.

بهینه سازی وقت، هزینه و توجه به کیفیت ساخت با استفاده از روش‌های نوین و صنعتی سازی ساختمان یک ضرورت است، اما در کشور ما ساخت مسکن همچنان به روش سنتی ادامه دارد و کمتر به روش‌های نوین پرداخته می‌شود.

صنعتی سازی ساختمان از جمله عوامل مهم در افزایش تولید و برقرار کننده تعادل میان عرضه و تقاضا در بازار است که با پرداختن به آن می‌توان به ساخت مسکن در کشور سرعت بخشید.

توجه به صنعتی سازی ساختمان به عنوان یک ضرورت ملی است که ابتدا باید برنامه ریزی شود تا با اتکا به آن، شیوه‌های جدیدی که مبتنی بر فناوری‌های نوین ساختمانی است شکل گیرد.

صنعتی سازی ساختمان، نیازمند پیشرفت همپای تمام صنایع است و در این میان، صنعت ساختمان به عنوان یک صنعت کهن که هر ساله مبالغ بالایی از سرمایه‌های ملی در آن هزینه می‌شود و در مقایسه با دیگر صنایع، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نداشته است، نیازمند توجه ویژه است.

افزایش سرعت، انبوه سازی ساختمان، صرفه جویی در مصرف انرژی، افزایش استحکام و عمر ساختمان، کاهش پرت مصالح، کاهش آلودگی، سبک سازی، کاهش قیمت تمام شده ساختمان از جمله مزایای صنعتی سازی ساختمان است که با پیشرفت در این زمینه محقق می‌شود.

در همین راستا جمال شمسی در گفت‌وگو با میزان گفت: استفاده از از فناوری‌های نوین در صنعت ساختمان در جهت ایمنی ساختمان‌ها و استفاده بهتر نقش به سزایی دارد منتهی باید این موضوع در نظر گرفته شود که اگر به سمت استفاده از سیستم پیش ساخته برویم می‌توانیم ساخت ساختمان را در مدت کوتاهی به پایان رسانیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر بیشتر از روش‌های سنتی در ساخت ساختمان‌ها استقاده می‌شود که بسیار زمان بر است.

کارشناس بازار مسکن در توضیح نقش فناوری‌های نوین در صنعت ساختمان و ارتقاء کیفیت ساخت گفت: ساخت ساختمان مبتنی بر فناوری‌ها نوین تاثیر به سزایی در کیفیت ساختمان‌ها دارد به طوریکه مقایسه ساخت ساختمان‌ها از لحاظ سازه، معماری، ارتفاع ونور از گذشته تاکنون تغییرات بسیاری کرده است.

شمسی در خصوص کاهش زمان ساخت سازه‌ها با استفاده از فناوری‌های نوین گفت: در صورتی که همچون کشور‌های پیشرفته از قطعات پیش ساخته درساخت سازه‌ها استفاده شود قطعا سرعت ساخت ساختمان‌ها به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

وی افزود: قطعات به طور استاندارد در کارخانجات اندازه گیری و ساخته می‌شود که در کاهش سرعت ساخت ساختمان‌ها تاثیر ویژه‌ای دارد و استفاده از این روش‌ها در ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در ۴ سال به طور قطع می‌تواند موثر باشد.

کارشناس مسکن تاکید کرد: در حال حاضر در کشور ما حدودا ۳۰ درصد از فناوری‌های نوین در ساخت ساختمان‌ها استفاده می‌شود که باید ارتقاء یابد.

شمسی در ادامه گفت: لازم است کارخانجاتی خارج از شهر برای ساخت قطعات پیش ساخته راه اندازی شوند و فقط نصب این قطعات در ساختمان‌ها انجام شود ضمن اینکه آلودگی صوتی کمتری در محیط ساختمان در جهت ساخت سازه‌ها تولید می‌شود و شکایت در این خصوص کاهش می‌یابد.

وی بیان کرد: در حال حاضر تخلیه مصالح، برشکاری و جوشکاری ساختمان‌ها با سر و صدای زیادی همراه است که ساخت قطعات پیش ساخته در خارج شهر می‌تواند آلودگی صوتی را کاهش دهد و از طرفی زمان ساخت بنا کاهش پیدا می‌کند و قطعات پیش ساخته استاندارد با کیفیت بالاتر در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *