صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگاهی به بیماری «جو بایدن»؛ رئیس جمهور آمریکا تغییر می‎کند؟

۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۷۳۶۳۰
بیماری جو بایدن و مخفی کاری پیرامون آن وجوه مختلفی دارد که عمده آن در رابطه با قانون اساسی آمریکا مطرح می‌شود.
در حالی که همه جهان از ابعاد مختلف به وضعیت سلامتی «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا می‌پردازند، دستیاران و متحدان وی، حزب دموکرات و مطبوعات لیبرال در این کشور، به صورتی قابل درک، تمایلی به پرداختن به این موضوع ندارند، هرچند احتمالا به زودی ناچار به پرداختن به آن در چارچوب قانون اساسی خواهند بود.
 
به گزارش «ساوت چاینا مورنینگ پست»، در حالی که تصور عمومی از «جان اف کندی»، نخستین رئیس جمهور کاتولیک آمریکا، جوانی با نشاط بود، در سال‌های اخیر مشخص شد که وی مشکلات پزشکی قابل ملاحظه‌ای داشته است؛ در واقع زمانی که وی هدایت کاخ سفید را در دست گرفت، مردی بسیار بیمار بود.
 
«جان اف کندی»، علاوه بر مبتلا بودن به بیماری‌های جدی مانند «آدیسون» (کمبود هورمون‌های قشر غده فوق کلیوی) که زمانی کُشنده بود، از «کولیت» و بیماری‌های بی شمار دیگر مانند کمر درد مزمن و بیماری استخوانی «دژنراتیو» رنج می‌برد.
 
او که دچار ناشنوایی بود، به دلیل خوددرمانی روزانه تعدادی دارو مصرف می‌کرد؛ با تعریف امروزی، او یک معتاد به مواد مخدر بود.
 
تا سال‌ها پس از مرگ «جان اف کندی»، مردم آمریکا کمتر از ماجراجویی جنسی و شرایط پزشکی او باخبر بودند اما جای تعجب نیست که حتی تا سال‌ها پس از مرگ «کندی» نیز تلاش خارق العاده‌ای برای مخفی کردن واقعیت‌های پرونده پزشکی وی انجام می‌شد؛ زیرا شرایط پزشکی او مستقیما به قانون اساسی آمریکا مربوط می‌شد.
 
براساس قانون اساسی و دموکراسی آمریکا، انتخاب «کندی»، به عنوان رئیس جمهور تقریبا غیرممکن بود و اگر رای دهندگان از میزان بیماری وی به صورت کامل مطلع بودند، به وی رای نمی‌دادند.
 
حتی شدت بیماری‌های ناتوان کننده وی می‌توانست سبب جابجاییاش تحت یکی از مواد قانون اساسی آمریکا شود.
 
«جو بایدن»، دومین رئیس جمهور کاتولیک آمریکا نیز اکنون با مسائل مشابهی مواجه است.
 
وی که مسن‌ترین رئیس جمهور آمریکا نیز محسوب می‌شود، عمدتا به لطف رسانه‌های خبری اصلی آمریکا از افشاگری درباره مشکلات جسمی خود در امان می‌ماند.
 
اما به نظر می‌رسد حوادث ناشی از عملکرد‌های بدنی کنترل نشده وی بیش از یک شایعه صرف باشند و به خوبی می‌توانند در ارتباط با بیماری‌های «دژنراتیو» و کهولت سن توصیف و تشریح شوند.
 
شاید مردم با خواندن گزارش‌های «دیلی میل» و «ایندیپندنت» از مواجهه شرم آور «جو بایدن» و «کاملا هریس»، دوشس «کورنوال»، در حاشیه اجلاس آب و هوای Cop۲۶ بخندند اما چرت زدن‌های وی در سخنرانی‌های افتتاحیه این کنفرانس، صفت «خوابالو» «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا به «بایدن» را واقعیت داد.
 
ضمن این که خبرنگاران در میانه دیدار «جو بایدن» و «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس در ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور)، از اتاق مذاکرات اخراج شدند؛ این اقدام یک نقض غیرقابل انکار پروتکل‌های دیپلماتیک بود.
 
البته دیدار «بایدن» با «پاپ» در «واتیکان» نیز از دیگر موارد جنجالی پیرامون سلامت جسمی بایدن است.
از این رو باید گفت که وضعیت سلامتی «بایدن» مسائل سیاسی و قانون اساسی جدی را مطرح می‌کند.
 
اصل دوم از بخش یک بند ۶ قانون اساسی آمریکا و همچنین متهم بیست و پنجم آن به دلایل برکناری رئیس جمهور از سمت خود به دلایلی از جمله ناتوانی در انجام اختیار‌ها و وظایف می‌پردازد.
 
دستیاران و متحدان رئیس‌جمهور، حزب دموکرات و مطبوعات لیبرال آمریکا، ممکن است به زودی وظیفه اجرای قانون اساسی را برای تغییر رئیس جمهور داشته باشند.
 

برچسب ها: آمریکا جو بایدن

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *