صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا بعد از خوردن اسفناج حس عجیبی در دندان‌ها ایجاد می‌شود؟

۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۲۷۷۰
جویدن اسفناج باعث بروز واکنش‌های شیمیایی در دهان می‌شود که حس گچی مانند روی دندان‌ها ایجاد می‌کند.

_ آنا نوشت: همیشه بعد از خوردن اسفناج حس عجیبی روی دندان‌ها ایجاد می‌شود، گویی که لایه‌ای از گچ یا شن روی آن‌ها را پوشانده است. اسفناج منبع غنی از آهن به شمار می‌رود و علاوه‌براین سرشار از اسید اگزالیک است. وقتی اسفناج را می‌جوید، کلسیم موجود در بزاق به اسید اگزالیک واکنش نشان می‌دهد و کریستال‌های نامحلول اگزالات کلسیم ایجاد می‌کند.

این کریستال‌ها به دندان‌ها می‌چسبد و بدین ترتیب حس گچی مانند یا شن مانندی به دندان‌ها می‌دهند. شاید فکر کنید که نوشیدن شیر این مشکل را برطرف کند، اما این کار شرایط را بدتر می‌کند. شیر سرشار از کلسیم است، بنابراین حس عجیب دندان‌ها را افزایش می‌دهد. البته اسفناج آسیبی به دندان‌ها نمی‌زند، درواقع کریستال‌های اگزالات کلسیم در برخی روش‌های درمانی دندان استفاده می‌شوند. این ترکیب حساسیت را کاهش می‌دهد بنابراین روی عاج دندان به کار می‌رود که زیر مینای دندان قرار دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *