صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازش و مصالحه قطعی در چهار فقره پرونده قتل عمدی و نجات چهار محکوم از اجرای مجازات قصاص با تلاش‌های مسئولان قضایی خراسان شمالی

۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹:۴۲
کد خبر: ۷۷۲۷۵۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی از حصول سازش و مصالحه قطعی در چهار فقره پرونده قتل عمدی و نجات چهار محکوم علیه از اجرای مجازات قصاص در استان طی هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ خبر داد.
- سیدابراهیم محجوب، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی از حصول صلح و سازش در چهار فقره پرونده قتل عمد از ابتدای سال ۱۴۰۰ در استان خبر داد.

وی از روحیه گذشت اولیاء دم و همچنین از تلاش‌های مدیران قضایی و قضات اجرای احکام، واحد‌های مددکاری و صلح و سازش زندان، اعضاء شورای‌های حل اختلاف و ستاد استانی صبر و همچنین ریش سفیدان، معتمدین، معمرین، عوامل بومی و محلی در ایجاد مصالحه فی مابین طرفین در این پرونده‌ها قدردانی کرد.

محجوب، تصریح کرد:خوشبختانه استان خراسان شمالی در حوزه صلح و سازش از دیرباز در ردیف استان‌های ممتاز کشوری قرار دارد بطوری که می‌توان اذعان داشت در نتیجه اقدامات اصلاحی انجام شده فرهنگ سازش به نحو قابل توجهی در بین مردم خراسان شمالی نهادینه شده است.

وی افزود:با وجود ظرفیت‌های فراوان این استان در این زمینه و اشاعه فرهنگ صلح و سازش در بین مردم خراسان شمالی انتظار داریم این روند اصلاحی تا پایان سال جاری بیش از پیش بهبود یابد.

محجوب، همچنین از تداوم مسیر اقدامات اصلاحی و تقویت زمینه‌ها و موجبات حصول سازش در چند فقره پرونده قتل عمدی نیز خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با حصول سازش قطعی در این پرونده‌ها تا پایان سال جاری آمار مصالحه در این پرونده‌ها بطور قابل ملاحظه‌ای افزایش یابد.

رئیس شورا‌های حل اختلاف استان خراسان شمالی همچنین از بهبود ۹ درصدی عملکرد شورا‌های حل اختلاف استان در زمینه حصول سازش طی هفت ماهه نخست سال ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته خبر داد.

وی خاطرنشان کرد:در هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۷ درصد پرونده‌های دارای قابلیت مصالحه به سازش منتهی شده در حالی که این میزان در سال ۱۳۹۹ معادل ۳۸ درصد را نشان می‌داد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *