صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آموزش بذر و نشاء گیاهان دارویی در روستاهای کمتر برخوردار خراسان رضوی توسط یک کارآفرین

۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۲۷۳۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت گیاهان معطر دارویی پرند گفت: در خراسان رضوی بحث توانمندی کشاورزان را در روستاهای کمتر برخوردار را داشته‌ایم که علاوه بر آموزش آنان بذر و نشاء گیاهان دارویی را برای کاشت در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و در قالب یک قرارداد تضمینی محصولات آن‌ها را خریداری می‌کنیم البته این کار را با کمک سازمان جهاد کشاورزی انجام داده‌ایم.
قاسم شاکری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص فعالیت شرکت گیاهان معطر دارویی پرند، گفت: شرکت گیاهان معطر دارویی پرند تولیدکننده انواع عصاره، اسانس و طعم‌دهنده‌هایی هستیم که از گیاهان دارویی و معطر گرفته می‌شود که علاوه بر عرضه محصولات در بازارهای داخلی در بحث صادرات نیز فعال هستیم.

وی افزود: حدود ۷۰۰ نفر نیرو به طور مستقیم و ۱۰ هزار اشتغال غیرمستقیم برای تولید محصولات گیاهی داریم که کارکنان  مستقیم ما همه از جوانان تحصیل‌کرده هستند، اما با توجه به این‌که تولیدات ما فناوری خاص و جدیدی دارد بعد از گزینش و جذب کارکنان به آنان آموزش نیز ارائه می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت گیاهان معطر دارویی پرند در خصوص چگونگی دسترسی به گیاهان دارویی گفت: یک بخش از این گیاهان  در بخش کشاورزی خود مجموعه کاشته می‌شود که علاوه بر بحث کاشت برای اشاعه و ترویج و آموزش گیاهان دارویی نیز فعالیت داریم.
 
این کارآفرین ملی افزود: از طرفی برای تأمین گیاهان دارویی قرارداد خرید تضمینی با کشاورزان منعقد می‌کنیم و در همین راستا به‌طور غیرمستقیم برای حدود ۱۰ هزار نفر کشاورز که برای ما محصول کاشت می‌کنند اشتغال‌زایی شده است که این اشتغال‌زایی کاملاً در روستاها صورت می‌پذیرد.

شاکری بابیان این‌که یک بخش از فعالیت شرکت گیاهان معطر دارویی پرند در راستای دغدغه و مسئولیت اجتماعی است افزود: در استان خراسان رضوی بحث توانمندی کشاورزان را در روستاها کمتر برخوردار را داشته‌ایم که علاوه بر آموزش آنان بذر و نشاء گیاهان دارویی را برای کاشت در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و در قالب یک قرارداد تضمینی محصولات آن‌ها را خریداری می‌کنیم البته این کار را با کمک سازمان جهاد کشاورزی انجام داده‌ایم.

این فعال حوزه تولید در پایان در خصوص مشکلات کارآفرینان گفت: مشکل اصلی کارآفرینان عمدتاً نقدینگی است که با توجه به این‌که بانک‌ها در تمام دنیا متولی تأمین سرمایه هستند این نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی باید توسط بانک‌ها تأمین شود، اما متأسفانه در کشور ما کارآفرینان از قوانین حمایتی برخوردار نیستند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *