صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا واکسن سینوفارم ۵ درصد اثر بخشی دارد؟+فیلم

۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۹:۰۲
کد خبر: ۷۷۲۴۲۴
دبیر کل جمعیت هلال احمر، گفت:گاهی وقت‌ها مطالبی ارائه می‌شود، اما به طور تمام و کمال نیست، دقت کنیم که در هیج جای دنیا نمی‌گویند واکسن از ابتلا جلوگیری می‌کند.
-محمد حسن قوسیان مقدم دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با میزان در مورد اثر بخشی 5 درصدی واکسن‌های سینوفارم وارداتی گفت:گاهی وقت‌ها مطالبی ارائه می‌شود، اما به طور تمام و کمال نیست، دقت کنیم که در هیج جای دنیا نمی‌گویند واکسن از ابتلا جلوگیری می‌کند. 


وی ادامه داد:خاصیت انواع واکسن این است که زمانی که شما در معرض ویروس قرار گرفتید از شدت بیماری شما و میزان بستری بکاهد،از این رو باید  عنوان شود که هر نوع  واکسنی چند درصد از بستری و یا مرگ می‌کاهد.

وی گفت:حتی با انجام واکسیناسیون احتمال ابتلا هست، اما شدت درگیری در دوران بیماری کم است، واکسن را برای جلوگیری از ابتلا نمی‌زنیم، یک واکسنی مثل سینوفارم و برکت ویروس کشته شده است ما با انجام واکسیناسیون آن را وارد بدن کرده و به سیستم ایمنی نشان می‌دهیم و در واقع آماده باش در بدن ایجاد می‌کنیم.

وی گفت: یکی از ایرادات من به این چنین اظهار نظراتی این است که مردم عادی احساس کردند اثر بخشی این واکسن در مقابل بیماری تنها ۵ درصد است.

وی ادامه داد: ایراد وارده دیگر این است که ما تا آخر مرداد ماه در حدود ۲۰ میلیون واکسن و تا اواسط مرداد ۱۰ میلیون واکسن وارد کرده بودیم که توزیع نیز نشده بود، فارس یکی از سی استان کشور است که تا آن زمان مشخص نیست چه میزان واکسن به آن رفته باشد، از سوی دیگر روند واکسناسیون و ایجاد ایمنی در حدود ۴۵ روز زمان نیاز دارد با در نظر گرفتن این زمان باید این افراد مورد استفاده در آزمایش خرداد ماه واکسینه شده باشند که چنین نبوده است.

وی گفت: از سوی دیگر این نتایج باید در آنتی بادی این افراد مشخص شده باشد، که در این موضوع که تست آنتی بادی داشته باشند و چه کسی آن را انجام و هزینه آن را تامین کرده باشد نیز محل اختلاف است.

وی در پایان گفت: نتایج زمانی مورد قبول است که به شکلی علمی در مقاله‌ای معتبر به چاپ برسد. اینکه از تعداد ۳۸۵ هزار نفری که در آزمایش حضور داشتند چه تعداد همان زمان بیمار بوده باشند و چه تعداد دو دز واکسن را دریافت کرده باشند نیز محل سوال است.
 
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3330094_389.mp4"]


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *