صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده از مهمات جنگی در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰

۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۲:۰۲
کد خبر: ۷۷۲۲۵۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تمام گلوله‌های استفاده شده و نیز بمب و سلاح‌ها در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ جنگی است و هیچ سلاح و گلوله مشقی نداریم.
- بنا به اعلام دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم «شاهین تقی‌خانی» در گفت‌وگویی رادیویی، درخصوص رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، گفت: ارتش و مجموعه نیرو‌های مسلح همواره باید آماده باشند و در واقع حفظ و ارتقای این آمادگی، ضمانتی برای صلح پایدار در کشور و مرز‌های جمهوری اسلامی ایران است.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: برای دستیابی به این آمادگی، باید نسبت به به‌روزرسانی آموزش‌ها توجه ویژه داشته باشیم و بهترین صحنه برای تمرین این آموزش، رزمایش است که مبتنی بر صحنه‌های واقعی طراحی شده و شکل می‌گیرد و سربازان و درجه‌داران و افسران و امیران ما به تناسب و جایگاه مسئولیتی خود، در این رزمایش سهیم هستند.

وی با اشاره به صد‌ها رزمایشی که ارتش تا امروز صورت داده است، تصریح کرد: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ با حضور بخش‌هایی از نیروی زمینی، هوایی و دریایی در سواحل مکران تا عمق دریای عمان و مدار ۱۰ درجه شمالی اقیانوس هند و استان‌های جنوبی از سیستان و بلوچستان و هرمزگان آغاز شده است.

تقی‌خانی ادامه داد: در این رزمایش در پی آن هستیم تا سلاح و تجهیزات ایرانی و بومی را آزمایش کرده و تاکتیک‌هایی که توسط عزیزان در ارتش متناسب با تهدیدات طراحی شده را بیازماییم.

وی تکیه به نیرو‌های جوان و سنجش عرصه‌های راهبردی و تاکتیکی را از دیگر اهداف این رزمایش برشمرد و افزود: مأموریت اصلی این نیروها، دفاع از استقلال و تمامیت ارزی است که در تمرینات گذشته تا امروز نمونه‌های خوبی را از آمادگی روحی و رزمی در مجموعه ارتش داشته‌ایم.

سخنگوی ارتش اضافه کرد: طراحی یک رزمایش مبتنی بر واقعیت، کاری دشوار است؛ خاصه اینکه در این رزمایش تمام گلوله‌های استفاده شده و نیز بمب و سلاح‌ها، جنگی است و هیچ سلاح و گلوله مشقی نداریم.

تقی‌خانی این رزمایش را میدانی و عملیاتی دانست و ادامه داد: دو گروه در آن فعالیت دارند که یکی مهاجم و دیگری مدافع هستند، همچنین هیئت داوران ایجاد وضعیت‌های مختلف کرده تا آمادگی نیرو‌ها را بسنجند.

وی این رزمایش را شامل جنگ‌های هوانیروز، اشراف اطلاعاتی، ارزیابی پهپادها، نیرو‌های زیرسطحی و... عنوان و خاطرنشان کرد: این رزمایش چند پیام هم دارد که نخست برای مردم شریف ایران است تا اطمینان و اعتماد بیشتری به نیرو‌های مسلح داشته باشند؛ پیام دوم برای کشور‌های دوست و مسلمان منطقه است تا بدانند امنیت این نقطه به دست کشور‌های منطقه تأمین می‌شود و نیازی به نیرو‌های فرا منطقه‌ای نداریم.

سخنگوی ارتش اظهار داشت: هشداری هم برای دشمنان داریم تا مراقب باشند که هیچ فکر نابخردانه در مورد جمهوری اسلامی و مرز‌های ایران عزیز نکنند؛ چراکه ارتش و نیرو‌های مسلح با آمادگی کامل، در صدد پاسخگویی برخواهند آمد.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *