صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ملاحسنی: نمایشگاه کتاب را فیزیکی برگزار کنیم

۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۲۱۸۳
یک نویسنده کتاب گفت: مردم انتظار دارند تا با کاهش امواج کرونا و گسترش واکسیناسیون و در پی آن بازگشایی بسیاری از مشاغل دیگر، نمایشگاه کتاب نیز به صورت فیزیکی برگزار شود.

محمد رسول ملاحسنی در گفت‌وگو با میزان پیرامون برگزاری فیزیکی نمایشگاه کتاب گفت: نمایشگاه کتاب هنگامی که به صورت فیزیکی برگزار شود کاکرد‌های مختلفی دارد؛ این در حالی است که نمایشگاه مجازی محدودیت‌های فراوانی را برای علاقمندان به کتاب دارد.

وی در همین راستا ادامه داد: نمایشگاه فیزیکی کتاب یک رویداد فرهنگی و یک هم اندیشی گسترده است در بازدید از غرفه‌ها با نویسندگان و ناشران آشنا شدن و پیرامون کتاب‌ها صحبت کردن امری عادی بوده و زمینه را برای تبادل نظر فراهم می‌کند در عین حال مخاطبان می‌توانند همه کتاب‌های مورد نیاز خود را خریداری کنند.

ملاحسنی ابراز کرد: نمایشگاه مجازی نیز دستاورد‌های خود را دارد و مخاطب به صورت مستقیم می‌تواند به صفحه ناشران برود و کتاب‌های مورد علاقه خود را خریداری و در زملن خود صرفه جویی کند در عین حال همه مردم در سراسر کشور دسترسی آسانی به این نمایشگاه دارند و سفارشات خود را ارائه می‌دهند البته نمایشگاهی که در سال گذشته برگزار شد نشان داد تقویت و به سازی برنامه‌های در نظر گرفته شده به منظور اجرای نمایشگاه مجازی کتاب نیازمند بررسی بیشتر و رفع خطا است تا دوستداران کتاب بتواند با دغدغه‌های کمتری به خرید کتاب بپردازند.

نویسنده کتاب «کاش برگردی» ابراز کرد: با این همه نمایشگاه‌های کتاب فرصتی خوب برای علاقمندان به مطالعه و کتاب و کتابخوانی هستند و شرایط را برای خرید کتاب فراهم می‌کنند بدین ترتیب ناشران می‌توانند بخشی از ضرر‌ها را یا فروش کتاب‌های منتشر شده به مخاطبان برطرف کنند.

وی در مورد تاثیر کرونا بر اقتصاد نشر اظهار کرد: گسترش کرونا چالش‌های بزرگی را به ناشران تحمیل کرد بسیاری از کتاب‌های تولید شده روی دست ناشران ماند و همزمان میزان مطالعه نیز افزایش پیدا نکرد همچنین مشکلاتی همانند افزایش قیمت کاغذ و یا افزایش قیمت مواد اولیه چاپ و نشر سبب شد تا صنعت نشر با رکود مواجه شود.

این نویسنده کتاب ضرورت حمایت دولت از ناشران را مورد بررسی قرار دادو تاکید کرد: چالش‌های صنعت نشر طلب می‌کند تا مسئولان به دنبال اعمال برنامه‌ها و سیاستهایی راهگشا در جهت رفع موانع و مشکلات پیش روی صنعت نشر باشند و مشکلات را عمیقا مورد بررسی قرار داده و در جهت رفع موانع حرکت کنند در این راستا توجه به تسهیلات راهبردی ارزنده خواهد بود.

نویسنده کتاب «کاش برگردی» به انتظارات جامعه اشاره و تصریح کرد: مردم انتظار دارند تا با کاهش امواج کرونا و گسترش واکسیناسیون و در پی آن بازگشایی بسیاری از مشاغل دیگر، نمایشگاه کتاب نیز به صورت فیزیکی برگزار شود این نمایشگاه ارزش و جایگاه مهمی در فرهنگ سازی دارد و برگزاری آن به عنوان اولویت باید مد نظر قرار بگیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *