صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیرصمت: می‌توانیم در پاکستان در حوزه‌های لبنیات و لوازم خانگی سرمایه‌گذاری کنیم

۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹:۵۴
کد خبر: ۷۷۱۹۱۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت،معدن و تجارت گفت: اقتصاد ایران و پاکستان مکمل یکدیگر هستند و می‌توانیم علاوه بر مبادلات کالا در سرمایه‌گذاری مشترک نیز فعالیت کنیم، به عنوان مثال می‌توانیم در پاکستان در حوزه‌های لبنیات و لوازم خانگی سرمایه‌گذاری کنیم و علاوه بر سرمایه‌گذاری تبادلات بین دو کشور را به تبادلات منطقه‌ای توسعه دهیم.
- سیدرضا فاطمی امین در حاشیه نشست نهمین اجلاس کمیته مشترک تجاری ایران و پاکستان که با حضور مشاور نخست‌وزیر پاکستان در امور صنعت، بازرگانی، تولید و سرمایه‌گذاری برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: ایران و پاکستان دو کشور مهم و بزرگ در منطقه هستند که متأسفانه روابط اقتصادی مناسبی ندارند و در جلسه‌ای که امروز با حضور عبدالرزاق داوود داشته‌ایم توافق کردیم که حجم روابط اقتصادی را طی دو سال آینده به ۵ میلیارد دلار برسانیم.

وی افزود: طی ۳ ماه آینده مشکلات و موانعی که در توافقنامه تجارت آزاد بین دو کشور وجود دارد را برطرف می‌کنیم.

وزیر صمت اظهار کرد: روابط با همسایگان برای دولت سیزدهم بسیار اهمیت دارد، رئیس جمهور بر تبادلات بین‌المللی به ویژه با کشور‌های همسایه تأکید بسیار زیادی دارند.

فاطمی امین بیان کرد: اقتصاد ایران و پاکستان مکمل یکدیگر هستند و می‌توانیم علاوه بر مبادلات کالا در سرمایه‌گذاری مشترک نیز فعالیت کنیم، به عنوان مثال می‌توانیم در پاکستان در حوزه‌های لبنیات و لوازم خانگی سرمایه‌گذاری کنیم و علاوه بر سرمایه‌گذاری تبادلات بین دو کشور را به تبادلات منطقه‌ای توسعه دهیم.

وی در ادامه گفت: مهم‌ترین مانع برای عدم دستیابی به توافق در گذشته اراده بوده است که در حال حاضر این اراده در دو کشور وجود دارد و طی دو ماه گذشته ترانزیت کامیون‌های پاکستانی در ایران عملیاتی شود و این نشانه اراده و گسترش روابط بین دو کشور ایران و پاکستان است.

وزیر صمت خاطر نشان کرد: موانع در دو کشور پاکستان و ایران وجود دارد بنابراین توافق کردیم که یک مرکز در ایران و یک مرکز در پاکستان شکل بگیرد تا در سه ماه آینده موانع را بررسی و رفع کنند.

وی تأکید کرد: قبل از اینکه با مشاور نخست وزیر پاکستان مذاکراتی را انجام دهیم با برخی از وزارتخانه‌ها به عنوان مثال جهادکشاورزی که در زمینه تبادلات محصولات کشاورزی دارای موانع در دو کشور است صحبت‌هایی صورت گرفت که وزیر جهاد کشاورزی نیز خواهان رفع موانع کشاورزی شدند.
 
 
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3327194_649.mp4"]

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *