صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عملیات قضایی علیه مافیای چند سر

۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴:۱۲
کد خبر: ۷۷۱۷۹۰
عضو شورای سردبیری در یادداشتی نوشت: تخلفات و فسادی که در سازمان اموال تملیکی و انبار‌های گمرک گزارش شده و قوه قضاییه قصد دارد این موضوع را تا حصول نتیجه دنبال کند بارقه‌های امید را نسبت به رویکرد قوه قضاییه برای احقاق حقوق عامه در دل مردم روشن کرده است.

- محمد عکاف، عضو شورای سردبیری در یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: بازدید روز گذشته رئیس دستگاه قضا از انبار‌های سازمان اموال تملیکی و انتشار تصاویر و عکس‌ها از وضعیت فاجعه بار این انبار‌ها و آنچه بر سر اموال مردم آمده است، نشان از واقعیتی تلخ، فراتر از ترک فعل دارد. مگر می‌شود در مجموعه‌ای که شعارش امین اموال دولت و حافظ حقوق ملت است، چنین بلایی بر سر کالا‌هایی بیاید که بخش مهمی از اقتصاد کشور را به خود اختصاص داده است؟! خودرو‌های لوکسی که جز شاسی و بدنه‌ای از آن‌ها باقی نمانده است.

لوازم خانگی‌ای که فله‌ای روی هم ریخته شده، یخچال‌هایی که زیر باران در حال نابودی هستند، دارو‌ها و مواد غذایی تاریخ گذشته، برنج‌های ازبین رفته، لوازم برقی و الکترونیکی نابودشده، بیشتر نمایی از یک انبار متروکه را نشان می‌دهد تا مجموعه‌ای که امانتدار حق الناس است. این که این اوضاع خراب و این ساختار غلط از چه زمانی این بلا را بر ســر بیت المال آورده است و تا امروز چقدر اموال مردم زیر باد و باران از بین رفته و بخشی از سرمایه کشور دود شده و به هوا رفته است جای خود دارد. تخلفات و فسادی که در سازمان اموال تملیکی و انبار‌های گمرک گزارش شده و قوه قضاییه قصد دارد این موضوع را تا حصول نتیجه دنبال کند بارقه‌های امید را نسبت به رویکرد قوه قضاییه برای احقاق حقوق عامه در دل مردم روشن کرده است. به نظر می‌رسد نداشتن ساختار قانونمند و سازمان کار روشن و منسجم در سازمان امور تملیکی از مهم‌ترین چالش‌هایی است که از بدو تأسیس تاکنون فکری به حالش نشده است.

حجم بالای کالای موجود در انبار‌ها که تصاویرش توسط خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها در بازدید روز گذشته حجت الاسلام اژه‌ای منتشر شد، اجناسی که با گذشت مدت مدید تاریخ مصرف به سرآمده و فاسد شده است، تخلفات و فساد در راه انتقال اموال از گمرکات بـه انبار سازمان انبار تملیکی، مغایرت صورتجلسه‌های موجود در گمرک و هویت و کیفیت اجناس با انبارها، شبهات و اشکالات در مورد اجناس هدیه شده به نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف ضرورت‌های ورود قاضی القضات به این موضوع بوده است.

فسادی که در این سال‌ها و با آمدن و رفتن مسؤولان باید زودتر از این‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گرفت و اگرچه دیر، اما حالا که رئیس دستگاه قضا پای این ماجرا ایستاده است توقع مردم و جامعه این است که با همگرایی بین دو قوه ریشه‌های فساد و تخلف در این فرآیند معیوب خشکانده شود و در زمانی کوتاه نتیجه آن به اطلاع مردم برسد.

به تعبیری دیگر قوه قضاییه و دولت تا یک ماه آینده به مردم گزارش بدهند که در مسیر رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در این سازمان و در راستای احقاق حق مردم و ساماندهی این مجموعه چه اتفاق‌هایی افتاده است. ماجرای دردناک اموال مردم در سازمان اموال تملیکی از آن دست اتفاق‌هایی است که باید گزارش بسامان شدنش هفته به هفته به اطلاع مردم برسد و مردم نتیجه حضور قاضی القضات در ماجرای این مافیای چندسر را عینی مشاهده کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *