صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه کدو حلوایی

۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۷۱۳۹۶
کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین دلیل می‌تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد.

- ایرنا نوشت: پاییز فصل کدو حلوایی است و با یاد گرفتن چگونگی پخت آن می‌توانید به مدت طولانی کدو حلوایی را نگه‌داری کنید و در پختن شیرینی، دسر و غذا‌های مختلف از آن استفاده کنید. کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین دلیل می‌تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد و طعم جادویی و جدید را تجربه کنید.

طرز تهیه و دستور پخت کدو حلوایی:

۱. برای پخت کدو ابتدا خوب آن را بشورید. بعد ساقه کدو رو جدا کرده و از وسط نصف کنید. در صورتی که کدو حلوایی بزرگ بود برای اینکه سریع‌تر پخته شود و بتوانید آن را در قابلمه جا کنید بهتر است آن را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.

۲. با کمک یک قاشق تخم‌های کدو حلوایی را از آن جدا کنید.

۳. تکه‌های کدو حلوایی را داخل قابلمه بزرگ بچینید. بهتر است که قسمت پوست کدو حلوایی کف قابلمه قرار بگیرد. به اندازه ۱/۶ لیوان آب کف قابلمه بریزید تا در ابتدای پخت از سوختن پوست و بو گرفتن کدو حلوایی جلوگیری کنید.

طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی

۴. حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید تا کدو حلوایی به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد. اگر کدو بزرگتر باشد به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.

۵. مراقب باشید آب زیادی درون قابلمه نریزید چرا که کدو کمی آب می‌اندازد.

۶. برای چک کردن پخت کدو، با یک چنگال گوشت کدو را سوراخ کنید و در صورتی که کاملا نرم شده بود کدو پخته و آماده است.

۷. بعد از این که کدو حلوایی‌ها کاملا سرد شد با یک قاشق گوشت کدو را از پوست بتراشید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *