صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای مراقبت از نسل دیجیتال چه کنیم؟

۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۱:۱۳
کد خبر: ۷۷۱۳۰۰
نسل دیجیتال عنوان برازنده‌ای برای نوجوان هاست، کودکان و نوجوان‌های این نسل آنقدر غرق در محصولات و خدمات دنیای دیجیتال شده اند که رفتار و اخلاقشان با نسل‌های قبلی متفاوت است.

- مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نوشت: نسل دیجیتال عنوان برازنده‌ای برای بچه‌های این دوره است. آن‌ها آن‌قدر غرق در خدمات و محصولات دنیای دیجیتال شده‌اند که اخلاق و رفتارشان کاملاً با نسل‌های قبل متفاوت است. در مغز دیجیتال شده نوجوان‌ها چه می‌گذرد؟ به نظر می‌رسد طبقه‌بندی اطلاعات و سلسله‌مراتب موضوعات معنای سنتی خود را از دست داده‌اند و بچه‌ها نمی‌توانند برای بسیاری از آداب و رسوم رفتاری و اجتماعی معنای واقعی پیدا کنند. کمال‌گرایی و کم‌حوصلگی هم از نتایج دیجیتالی شدن مغز است. اگر شما هم با این مسئله مواجه هستید و به دنبال راهکار می‌گردید، این توصیه‌ها می‌تواند به شما کمک کند.

اولین نکته انس با طبیعت است. همان‌طور که می‌دانید برخلاف دنیای دیجیتال در دنیای واقعی، رشد تدریجی نیازمند صبر است و همه مشکلات به‌سرعت حل نمی‌شود. گردش در طبیعت، مشاهده رویش گیاهان و رشد موجودات زنده برای آشنایی بچه‌ها با ضرباهنگ دنیای واقعی مفید است.

اسطوره‌زدایی از عصر دیجیتال دومین راهکار است. در کنار مزایای عصر دیجیتال باید کاستی‌ها و معایب دیجیتالی شدن را هم برای کودکان و نوجوانان توضیح دهید. هدر رفتن منابع طبیعی و آسیب به جنگل‌ها، استثمار کارگران و کودکان در کارخانه‌ها، آلودگی ناشی از ضایعات و پسماند‌های صنعتی، مصرف سرسام‌آور انرژی در زیرساخت‌های شبکه جهانی و مراکز نگهداری اطلاعات از مهم‌ترین معایب دیجیتالی شدن است.

سومین توصیه توجه به عمر کوتاه ابزار‌های دیجیتال است. نشان دادن ابزار دیجیتال از مد افتاده و بی‌استفاده که تا چند سال پیش، باکلاس و به‌روز بودند می‌تواند از شدت شیفتگی فرزندانتان به ابزار‌هایی که امروز در دست دارند کم کند.

آخرین نکته دلپذیر کردن محیط زندگی است. یادتان باشد جذابیت‌های دنیای دیجیتال برای کودکان و نوجوانان آن‌قدر زیاد است که برای شکست نخوردن در این رقابت عاطفی باید محیط زندگی واقعی بچه‌ها را تا حد امکان جذاب و دوست‌داشتنی کرد.

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3323975_747.mp4"]


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *